prosim vas som v takej zvlastnej situacii..vysla som zo 6rocneho vztahu kde posledne 4roky som s partnerom travila kazdy den,vedela som presne kde je,co robi,cely ten cas,okrem prace samozrejme,boli sme ako dvojicky,takmer vsade chodili spolu no a teraz som spoznala noveho a zistujem ze ten moj bol asi specialny..tento novy potrebuje dost slobody a mne sa to nepaci,nedokazem si na to zvyknut,vadi mi ked namiesto toho aby bol so mnou ide na pivo na cely vecer ked jeho kamosov ani nepoznam a on sa s nimi vzdy opije,proste moj byvaly nepil ani nefajcil a teraz toto..ako sa s tym vyrovnat?Som divna????
Kolko priestoru potrebuje muz?
co znamena prevetrat?tak premna ist s kamosmi na pivo a bavit sa o veciach ktore moju zenu velmi nezaujimaju.ako je sport mozno podnikatelske plany a neviem co este.a mozno sa aj trochu chcu postazovat a polutovat ked ich zena naserie.
manzelka tam somnou nepojde lebo napriklad :budu tam sami chlapi,same pivo,cigaretovy dym ktory nie velmi musi...atd...mnoho veci.nepotrebujem za obzerat za inymi.mam nato manzelku aby som ponej pokukoval.
ziadny :DDD
nooo nie je to tak aj ked mozno u niektorych hej. ide o to, zmenit vzduch, robit nieco len sam, bez prisposobovania sa partnerovi, aj ked ide mozno o malickosti - niektori zvyknu toho druheho obmedzovat, povedzme aj v spravani. napriklad chlapi sa v spolocnosti zien zvyknu spravat slusnejsie. zeny zvyknu muzov pyskovat za ich chovanie, atd. staci ze si len tak bez kontroly pokecaju s kamosmi, ktori aj nemusia vyhovovat priatelke.
ale privela alkoholu rozhodne skodi. ved su aj ine sposoby ako prijemne travit cas s priatelmi
co myslite tym "vybutir" a "prevetrat"?
to vyburit mi pripada ako... co ja viem..tak nepekne, ako nieco negativne, zamerane proti tej manzelke
a chlapi...
ked vravite ze to potrebujete...akoze byt bez nej? alebo potrebujete byt s kamaratmi? alebo...
potrebujete nieco ako pokukavat po druhych babach na pive alebo co bez toho aby vas manzelka videla? potrebujete si trosku zaflirtovat?
myslim ze jeho opijanie vobec nesuvisi s tym ci ma dostatok priestoru alebo nie.ale stym aky je charakter.takze asi nadtym s atreba zamnysliet ci takeho chlapa chces.
mojimi kamaratmi sa stali kamosi mojho priatela, takze je to super vyriesene, vela s nimi chodime, a na take sukromne "rande" kavickove, prechadzkove chodime malicko:) ale aj to sa obcas stane a je to super romanticke, kedze sme spolu uz vyse 3 rokov:) ale potrebuje si obcas skocit na futbal, alebo len tak zavolat kamaratov k nim na pivo:) treba to vediet dostat do normy tak, aby to vyhovovalo obom:)
no ja neviem...mne bz sa nepacilo, ze sa opija....
jedna vec je vlastny priestor a druha ze sa chodi stale opijat. keby mal lepsie konicky tak nepoviem
potrebujeme priestor.aby sme si mohli uvedomit ze niekto nas caka doma a mame sa ku komu vratit.nemozeme stale len sediet doma alebo vsade chodit s vami a vasimi kamoskami.potrebujeme vlastni priestor aspon jeden den sa vyburit.
lepsie je asi ked maju partneri spolocnych priatelov ze chodia vsade spolu.ale aj tak si myslim ze kazdy z parnetrov si potrebujem vyrazit raz zac bez toho druheho.
ja aj teraz po tom co som sa ozenil chodim obcas niekam s kamosom ale po pripade s viacerymi niekam na pivo.potrebujem to.trochu sa prevetrat.samozrejme ze to nie je kazdy den.nato nemam ani cas a radsej travim vecer s manzelkou.alebo chodime spolu niekam.