hladam vylieceneho ZIARLIVCA!!!!!!

Príspevok v téme: hladam vylieceneho ZIARLIVCA!!!!!!
ziarlivkaa

caute...

je tu niekto, kto vo vztahu veelmi ziarlil a nejako sa mu to podarilo ostranit? dufam že hej... poprípade nejake rady k tomu.

ako sa vam podarilo zbavit sa toho? neviem uz co so sebou uplne sa mi to vymyka spod kontroly... prehanam to. zviera sa mi žaludok, je mi zle, som zufala mam uzkost.... jednoducho- choroba.

pomoooc :)

lucya

noooo, to je ale o komunikacii, a o tom ako poznas svojho priatela a nakolko mu doverujes...., mna tiezu prenasleduju take myslienky, ale viem ze by som na to prisla, a narovinu som mu aj povedala, ze ak ma podvedie, nech mi to okamzite povie, pretoze nicim by ma tak neranil ako keby mi klamal, a viem ze ak sa aj nieco strane, tak mi to povie, vie ze neznasam nevedomost, narovinu sme sa o tom porozpravali....

noooo

lucya

to iste som i myslela aj ja. ze ked ma chce nechat a podviest urobi to aj bez mojej "pomoci"..

lenze co ak ma chce podviest a nenechat? len si pomimo uzit?

lucya

zmeni sa to ak ta pri najblizsej ziarlivostnej scene bude chciet nechat a ty si uvedomis ze ho mas fakt rada a nechces koniec...., nechpaem kam sa vytraca komunikacia...., ja som tiez strasne moc ziiarliva, spravila som aj niekolko scen, skoro sme sa rozisli pre toto, ale uvedomila som si ze mi to zato nestoji a ak ma bude chciet podviest a nechat tak, tak to aj tak spravi, tak naco si kazit to co je zatial krasne? stale ziarlim, ale uz to dokazem ovladat do takej miery ze sa nevytacam a ani jeho, ale zmenil sa aj on, vie co mi vadi a vie co mi ma povedat a co uz nie , a tak...

ziarlivvaaa

ved snazim sa s tym nieco robit... nikdy som mu neurobila scenu na verejnosti.. skor.. sa urazam... ale serie ho to samozrejme, ale mna este viac..

akoby som sa bala si pripustit, ze nic neurobi, nic nevyvedie, bojim sa to nechat tak, "nekontrolovat" ak mi rozumiete...

mam pocit ze ked mu necham volnost a napr- nebudem sa pytat kam ide alebo s kym tam je, bol, ze to vyuzije(!)
a nieco vyvedie, ...........

neviem, preco si to myslim...

free2

tak potom je to nedovera...neveris mu...mas nato dovod?...spravil uz nieco take?...asi nie, ale mohol by, vsak?...to ta skrie, ze by mohol, ma tolko prilezitosti, ktorym nemusi odolat...a jeho to nese..., ze si taka?...teda neviem ci ho sledujes, ci mu robis sceny na verejnosti, ale aj tak...co myslis ako dlho to este potrva, kym ho to prestane bavit?...ale na druhej strane je dobre, ze si problem uvedomujes...to je prvy krok...a mozno ten psycholog nie je az tak od veci napad

ziarlivkaa

to tu nikto nema podobny problem?:)

a mozem mat nizke sebavedomie aj ked si to neuvedomujem?? nemam taky pocit totiz....

ako takto by to malo logiku... ide o to ze sa necitim dost dobra, cize len kvoli tomu akoze ziarlim? ze ma vymeni za lepsiu? alebo ze si vrzne s inou?

ja to vidim inak- nemam pocit ze by tych dievcat v jeho okoli bolo vela peknych alebo lepsich ako ja.. skor sa bojim ze on podlahne pri nejakom naznaku z ich strany.