ACH YOO prva laska

Príspevok v téme: ACH YOO prva laska
lasana

no ludia neviem ako vy ale ja som nemala dobre skusenosti....stretla som sa s jednym chalanom cez net( dodnes to lutujem ze to bolo cez net,,mozno som ziarlila na kamosku co mala prvu pusu za sebou) nicim ma neoslovil_ nebol moj typ,nebol pekny ,sarmantny ani nic podobne,,,chvilu sme kecali,sli sme na kofolu,neskor ma objal a v buse mi dal prvu pusu,presnejsie oliz(ak sa tak da nazvat nepodarena_ sekundova zalezitost),,,zacali sme spolu chodit,bolo to o nicom,doteraz som nepochopila preco som sa s nim dala dokopy,,,stale to lutujem aj ked to bolo zhe davno za mnou....rozisla som sa s nim den pred mojimi narodkami po dvoch mesiacoch, zacal mi liezt na nervy,skoro vobec sme sa nevideli ,a ked sme sa videli bol sebecky a nie mily...setko co povedal mi v mysli odporovalo, bol o styry roky starsi....dalsi chalan bol tiez o styry roky starsi ale uplny opak prveho,zlaty ,mily,,,,lenze ja som ho nelubila......este som nestretla takeho ktoreho by som lubila.............takze ako vy a prva platonicka laska?? aj vam to dopadlo tak dost hrozne??

CMu_Q

ak ide o platonicku lasku, tu som prezivala ked som bola vo veku nejakych 14.15 rokov,... nakoniec sa to ten dotycny dozvedel, ale nebolo nic viac,.... potom som spoznala jedneho chalana do ktoreho som sa zalubila, chodila som s nim rok, potom ma nechal - boli to hrozne casy (prvy vztah) nadalej som ho lubila...a po dvoch rokoch som spoznala terajsieho a uz sme spolu dokopy 3 roky a som s nim stastna... nenormalne ho milujem :) nieto co dodat...

kkss

lenze ty si to ani v tej chvili nevidela ako najlepsie..podla toho co pises ti aj vtedy liezol na nervy tak naco si s nim chodila:D
aach detii, chodite s barskym len preto aby ste niekoho mali aj ked je to chuj

lasana

pytala som sa na dva druhy lasky prva a platonicka..niekedy je to dva v jednom...,decko nie som,ale ty o tom asi nic nevies nakolko ma nepoznas,kamarati vravia ze som mudra a vyspela na moj vek tak nieco nato bude zhe ma mrzi tento preslap,ale tak tiez sa vravi ze nikdy nelutuj to co si spravil,lebo v tej chvili si to videl ako to najlepsie

asitak

vies aka je to platonicka laska? ze dakoho tajne lubis alebo nenaplnena laska...

no a kolko mas rokov? 14? 15? lebo mi tak pripadas z toho co pises...

este nevies o com laska je... myslenim si dieta...

a k teme... ak sa temou da nazvat... platonicku lasku mam, ci prezivam... a ci sa dakedy dockam toho az bude moja... uvidim...

lasana

po rozchode mi to bolo jedno,neskor som mala z toho depky,ze naco som s nim chodila ....prosim piste mi vase nazory a skusenosti...dakujem