Viete nieco o anjeloch, co mozu a nesmu? Je pravda, ze im nie je dopriate mat vztah?
o anjeloch
pre pre michalu,som sa pobavila na tvojom prispevku,fakt dobre :D
preesne... na Carodejnice som ani nepomyslela :o)
Michala preboha, fórum www.zdravie.sk to je ešte nič, že napíšeš otázku nesúvisiacu so zdravím, ale to, že ťa vôbec trápi taká ko....na tak nad tým mi rozum zastáva. Keď nemáte problém, tak si ho vymyslíte? Anjeli sú boží pomocníci, môžte ich požiadať o čokoľvek a oni vám to splnia, ale niektoré veci potrebujú svoj čas, preto sa nesplnia hneď. Na niektoré veci vám musia najprv pripraviť vhodné životné podmienky- napr. chcete super chlapa, ale nikam nechodíte iba sedíte doma na riti. Uznajte sami, splnenie vášho želania majú v tomto prípade veľmi ťažké. Preto, ak si čosi zaželáte, vytvorte vhodné podmienky pre splnenie vášho želania- chcete byť bohatá, tak si napr. kúpte lós, chcete chlapa, chodte do spoločnosti atď. Anjeli mať sexuálny vzťah nepotrebujú :-) sexuálne vzťahy medzi mužom a ženou sú iba na zemi. Anjeli totižto nemajú ego ako ľudia, majú iba srdce a tak milujú všetkých ľudí bez rozdielu, tak ako Boh a nepotrebujú k tomu sex či vzťah. Vzťah je iba garáž pre auto. Niečo kam natesnáte lásku - voľnú nehmatatľnú energiu. Vzťah je uväznenie lásky, ktorej dáte určité pravidlá. Máš pravdu, toto anjeli naozaj nepoznajú a považujú to za zbytočné a choré. Stačí takáto odpoveď? Keďže som sa anjelmi dlhodobo zaoberala, odpoveď je pravdivá. Keby vás napr. trápilo šťastie a blaho iných, ako vymýšľať si takéto nezmyselné veci, ktoré zamestnávajú vašu myseľ a oberajú vás o čas, ktorý môžte venovať niekomu inému a pomôcť niekomu inému.
Niekto by mal menej pozerať Čarodejky.
no ja myslim ze miesto anjelov je v nebi alebo v nadprirodzenom svete. si to nazvi ako chces. ake su vztahy medzi anjelmi tam hore absolutne netusim a ci to vobec je mozne. ja si myslim iba, ze ulohou anjelov je stat pri ludoch a pomahat im. a o vztahu medzi anjelmi by ti vedeli snad povedat ludia, ktori tvrdia, ze sa s anjelmi "rozpravaju"
Myslim vztah medzi muzom a zenou. Nemozu ho mat, lebo je im urcene robit vyssie veci.
vztah s kym