MUDr.Igrényiová či Ikrényiová?

bibiii

eliška môžeš sa spýtať ked stretneš tu známu.Prosím ťa spýtaj sa aj to ako je spokojná s nou.Poprípade môže aj ona napísať na tu stránku.Dakujem.Možno má veľa,ale bud nečitaju tu stránku alebo sa im nechce vyjadrovať k téme.-som bibi kto nahodila tu tému ale nechce ma to pustit ze vraj niekto to uz zaregistroval.Neviem čo sa stalo s tou stránkou.Dneska uz druhé heslo čo neprijme odo mna pritom som to písala ja.

eliška

no to ti neviem povedať, či beru nove, len viem že ma vela pacientiek, ale možem sa spytať jednej, čo k nej chodi, len neviem kedy ju stretnem, lebo je z inej dediny.

bibi

Eliška dakujem ti že si sa ozvala.Aspon tolko viem kde sa nachádza jej ordinácia.Skušala som zavolať aj ma prepojili ale nedvíhaju tam telefon.Ináč na informácii v telefone povedala tá pani že ked maju veľa jednoducho neberu telefony.Chcela som sa spýtať či beru nové.

bibi

Chodí k nej voľakto kto čítá tuto stránku?Má dosť trpezlivosti a pochopenia či sa ponáhla s pacientkami/pásova robota/.Dá sa tam aj objednať či treba od rána čakať?Za odpovede dakujem.

eliška

ak dobre viem, tak ordinuje v Štúrove na poliklinike, vchod by mala mať tak zboku. pred par rokmi pracovala v novozámockej nemocnici.