Pozná niekto gynekologičku menom MUDr.Ikrényiová či Igrényiová?Aká je,máte skusenosti?Kde vôbec ordinuje?V okrese NZ,LV,NR?
MUDr.Igrényiová či Ikrényiová?
Žienky kludne si môžte vybrať v Štúrove aj lekára gynekológa.MUDr.Korčok je veľmi šikovný,inteligentný mladší doktor,on chodí aj do Komárna do nemocnice a sú s ním spokojné pacientky.
reka ja by som na tvojom mieste išla určite naspäť k tej doktorke.Ked si bola s nou spokojná,tak načo hľadať druhú či druhého.Od NZ to nie je tak daleko.
Aj ja som chodila ku nej.podla mna je velmi dobra amila doktorka.msuela som od nej odist,prestahovala som sa do ba a bola som tehotna,tak som nemohla behat do štúrova ku gynekologičke.teraz byvam v nz,som po porode a potrebujem gynekologa,lenže neviem sa rozhodnut či mám íst ku nej naspat(to by som najradšej)alebo si mám vybrat hned tu,aby som mohla íst hned keby niečo.inak ked som chodila ku nej vždy som tam išla na 6,a do pol8ej bola som vyšetrena.a ked sa objednam na čas tak treba platit 7e,ak sa dobre pamatam.
No ja neviem,píšete tu všelijaké názory,ja som u nej rodila ale veľmi dávno,/NZ/odvtedy sa mohla zmeniť,alebo aj sa zlepšiť.ja teraz chodím k Langovej,no aj ona len dovtedy je super,pokiaľ nenastanú problémy čo fakt treba riešiť.Počula som také názory aj na Ikrényiovú,že je veľmi zaneprázdnená,berie veľa pacientov a potom to nestíha moc.Ženy ktoré tam chodíte odpíšte,či je to pravda.
Ja som rodila u nej v NZ ešte v roku 1994.Bola celkom príjemná pri pôrode,no k personálu sa chovala veľmi prísne.Že by nevedela zistiť diagnózu správnu?Nechce sa mi veriť,však vtedy už bola dobrá,hovorili že je dobrá ako odborníčka,teraz je už o pár rokov staršia musí byť aj skúsenejšia.Môže mať tak medzi 55-60 rokov,neviem.
zlatica 123-a prečo si sa nepýtala,kde tá hrča zmizla,či vôbe mohla ked tam bola?Myslíš,že nie je šikovná?Aká je mladá,že by bola neskúsená?Tak potom neviem ku komu mám isť,však tam je len on a jediná doktorka ostatní su chlapi.A tá hrča sa ti zmenila na zápal či čo.Vlastne prečo si tam išla ked ti to zistila mala si nejaký problém,bolesť?Ja som počula že je dobrá,že robila aj v nemocnici dlhé roky,aj rizikové tehotenstvá,tak neviem...neni som si istá či je správna voľba k nej sa hlásiť.Ty koľko si už u nej?Dávno?Ked to áš zápal čo ti dala antibiotikum?Ja by som tak chela lekára doktroku,no potom už len v Zámkoch.
Nemam s touto doktorkou dobre skusenosti. Najprv mi povedala,ze mam hrcku na maternici a po pol roku som ju tam uz podla nej nemala. Teraz to vyzera na silny zapal. Neviem comu mam verit. Ide o moje zdravie a to nie je loteria. Preto chcem vyskusat aj ineho doktora.
A ked nepôjdete na čas,koľko asi treba čakať,hodinu až dve?Je to jedno kedy idete tam ktorý den,či má zvášt dni pre tehuľky či ako?Ja potrebujem len preventívku,mám 18 preč a patrilo by sa už ku gynekologovi.Či nie?Preto som si myslela na nu,lebo som dosť hanblivá,že by som sa bála od chlapa,sa vyzliecť atd.
Zienky ktoré chodíte ku nej,čakáte dlhé hodiny či sa objednáte na čas?Koľko si pýta na čas?Chcela by som vymeniť gynekologa,rozmýšľam nad tou doktorkou,ale hovoria že má veľa ľudí.Bola by som zvedavá koľko si pýta,niektorí lekári si pýtaju dosť.Ci len do 4 eur,alebo 7 či aj viac?Jedenkrát by to nevadilo...ale ked budem musieť tam veľakrát chodiť..
Popletená neboj sa,ja som bola v piatok na mamografii v NZ,chodím tiež do Sturova ku gynekologovi.Neposlali ma preč.Normálne ma zobrali nič sa nepýtali.