Prosím poraďte

lenka22

no ja mam 49cm na stehne a vysku 17Ocm, ale nie som daka vychrtla, praveze mam aj brusko a sunky (stehna)... ale ked to vykompenzujes vhodnymi a peknymi pancuchami napr. a mozno aj peknymi botickami, tak je jedno ci mas silenjsie stehna alebo chude. Poznam babu co je raz taka ako ja a v pohode nosi sukne kratsie ako ja:))) len treba pekne skombinovat :))) daj vediet ako si sa rozhodla s mini :))) paaaa

lala

tak ma to zaujalo ze som si koli tebe zmerala obvod stehien mam 46cm a vyska 171cca a suknicky nosim rada myslim ze je to ale ozaj o tvojom usudku

barunka

koľko máš rokov?akú máš postavu?akú výšku?máš problém s nadváhou?odpovedz prosím,ak chceš objektívnu odpoved!!!

ugo

teray to asi nikoho neprekvapí ked si aj tlstá baba dá mini. teda poviem vam bachraté stehná,bachor "namaderu"a ona sa oblečie ako star.no koniec niekedý sa inak metáme s chalanmi. nehovorím nik nenídokonalý ale čo je moc......!!!??:?

janosik

emi, to by si sa mala spytat skor muzov, nie?
podla mna na to je jedina odpoved: ak nie si brutalne tucna, mozes si ju kludne dat

heňkuška

zaleží akú máš výšku-vieš ja mám 172 a stehná 57 no dosť ja viem ale miny nosím lebo môj muž vraví že mám pekné nožičky.a myslím že to nikomu nevadí,mam troch chlapcov a 28 rokov.

bublifuk

tak ak sa mam priznat obvod stehien som si nemerala ale mozem ti povedat ze idealny urcite neexistuje, kedze nazory tych, ktori to vacsinou hodnotia (cize muzov) sa roznia. daj si minisuknu, pozri do zrkadla a podla toho ako sa citis a ako sa sama sebe pacis sa riad. taky clovek ktory by mal pravo stanovovat nejake idealne hodnoty hocicoho co sa zenskeho tela tyka sa podla mna este nenarodil.