Boli ma klitoris

xnataliax

Prosim vas o POMOC !!!! :( Už to neviem vydržať,mám bolest klitorisu a este ktomu ked idem na wc tak pri močení mahrozne boli,často chodim na wc.Prosim vas neviete co to moze byt? prosim moc o pomoc,neda sa touz vydrzat

tali

baby, sup-sup na gyndu, moze to byt infekcia, niekdy z prilisnej hygieny, niekedy zo zanedbanej, niekedy z plavarne... prosto sa znici prirodzena mikroflora posvy a rodidiel a potom ju osidlia bakterie ktore mozu sposobovat svrbenie, vytoky atd. Treba isto-iste liecit! a nebat sa ;-)

dasta

ahojte.Ja mám od dnes taký problém že mám hustý a silný výtok z klitorisu.Je červený akoby tam bola krv,strašne zapácha a videla som v nom take biele tycinky.Vcera ma strasne svrbel.Neviem co to moze byt a mam strach....

alz-bee

Mne sa to tiez parkrat v zivote stalo, ze ma bolel na dotyk. Take neprijemne to bolo, ze som sa ho ani dotknut nemohla.A po nejakych 2-3 dnoch to same preslo..ale co bolo pricinou,dodnes netusim..

Ivka 1

Oxy neradila som, lebo najprv je potrebna navsteva gynekologa ale na zmiernenie svrbenia alebo hojenie raniek
je velmi dobry spray aloe s propolisom a liecivymi bylinkami.Pri bolestivom pohl.styku ale aj po nom je zas velmi dobra gelova masticka z aloe.Moze sa pouzit aj ako lubrikacny gel a nie su na nu ziadne alergicke reakcie lebo neobsahuje ziadne chemicke latky.
Smejes sa ale je to tak. Uplne Ta vsak chapem,lebo aj ja som sa smiala a neverila som.