Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam jemne vlasy, ktore potrebuju objem - sampon

Príspevok v téme: Mam jemne vlasy, ktore potrebuju objem - sampon
Iwuska

takze..prosim poradte mi niekto konecne nejaky dobry sampon :( wyskusala som shaumy,,nivey,garniery,gliss kury,loreal, som mala tiez,dixi tiez,pantene tiez..a nic..zo wsetkeho hrozne wlasy :(((( fakt ako som maximalne zufala uz ma to nebawi furt to zahadzowat :D poradite mi fakt nejaky co zabere?...mam jemne wlasy,ktore potrebuju objem.... :( DAKUJEM wopred :)

Silvapo

Na objem je vynikajúci šampón a kondicionér Dove Repair Therapy Pro·age. Vyživuje a dodáva vlasom objem. Alebo klasika z modrej rady Dove nourishing, ten používam najčastejšie. Valsy sú hladké, ale pevné a nadýchané.

kellys

odporucam obycajny dixi zihlavovy sampon, pripadne ak sa ti vlasy aj mastia, tak aj tu vodick. lacne a ucinne :) vlasy su okamzite 'vacsie' a mne to aj pomohlo na mastne vlasy.

binka

ahojte, mam riedke a take slabe vlasy,aj moja plet vypada dost unavene, vedeli by ste mi poradit nieco dobre,co by mohlo pomoct?davam sa strihat,posledny polrok som si uz nefarbila vlasy a stale je to o nicom,zda sa mi ze len horsie:(som zufala:(

fooper

Ak sa mám priznať, ja som sa vrátila k brezovej a žihľavovej klasike a neviem si vynachváliť. Ale aj z prírodnej kozmetiky sa dá vybrať, len treba šťastnú ruku:).

nesska

studena je super..ale ja som si judala pred asi rokom a pol...a teraz mam od pol hlavy take znicene konceky a len cakam kym mi zacnu valy rast..lebo aj to s aim uz nechce..ale aj ja mam po umyti take hrozne vlasy...a kozna mi odporucila Klorane sampon z lekarne...dam si ho len trosicku a po umyti su vlasy super...je aj na jemne vlasy...ale ja mam s komplexnym vitaminom B a chininom..tusim na rast...stoji asi 240 sk...ale som s nim spokojna...najhorsi doteraz bol pre mna pantene..ale najlepsi tento Klorane

piper kaulitz

hmm ja mam na objem zaruceny trik xD dala som si studenu a neboj sa, ked mas naozaj tak jemne vlasy ako ja, kucery ti nechytia, navyse je tu mlznost dat si ich na vacsie natacky tu studenu, takze ziadne brcky... ibaze ja mam rovne vlasy, ale vdaka studenej poriadne huste, takze tak .. plus mi teraz nemastneju vlasy, bezne natacky, kulma a take somariny mi predtym nikdy nedrzali, teraz ano atd atd... smola vsak je, ze mas potom dost suchsie vlasy a kus trva kym sa vlasi dostanu "spat", ale ked pouzivas masku taky mesiac-dve je to uz super ;) porozmyslaj

usiko

ja som pouyivala takz ten Loreal na objem a sa mi zdalo, ze lepsie ale kadernicka mi povedala, ze je uplne jedno, aky pouzivam, vlasy lepsie nebudem mat...treba si zvolit vhodny uces ku typu vlasov...ja mam kratky a paci sa mi, je zayjimavy, nesumerny a strapaty a to da vlasom objem.....takze aj ked mam riedke vlasy, zdaju sa omnoho hustejsie...az huste....