ahojte, chcem sa spytat, ci gynekolog pri beznej prehliadke moze zistit ci som tehotna?
Zistenie tehotenstva u gynekológa
Ahojte, viem ze to je uz dlho co ste tu pisali,ale chcela by som sa spytat ci dokaze gynekolog zistit tehotenstvo na obycajnej prehliadke (bez vaginalneho alebo ineho sona)v 3 mesiaci tehotenstva. Menstruaciu som prve dva razy mala ale poslesny mesiac mi neprisla , po mesiaci som si robila test - negativny ale zevraj sa na ti neda spokiehat. Mam mierne obavy pretoze mi vytvorilo vnutri akoby tvrdsie brusko. Dufam ze si to iba nahovaram.
menzes mi meska 3 dni, naisto viem, ze som tehotna (moje 3. tehotenstvo), ale test mi dnes vysiel negativny...
vela zavisi aj od citlivosti tehotenskeho testu, zajtra rano skusim ocikat iny ;-)
Krava - neda, je to prakticky nemozne tak skoro zistit... az po nejakych dvoch tyzdnoch
ahojte da sa zistit tyzden po sexe ze som tehotna???
no dobre, dik za rady
záleží od ordinácie a laboratoria, ako to majú zaužívané, ale za normálnych okolností už na druhý den, by si mohla mať výsledok
a do kolkych dni mi to budu vediet povedat ?
áno, z krvi je to najistejšie zistiť, ale asi by si to mala spomenúť, že by bolo vhodné aj takéto vyšetrenie. Automaticky to nerobia.