Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Medzi posvou a konečníkom mam na sliznici-vonkajšie ranky

Danielocka

Ranky na sliznici vstupu do posvy mozu byt sposobene aj ubytkom hormonov v prechode. Dobre je si kupit mast Cicatridina, natierat to asi 10 dni a potom inu mast Mucogyne. Malo by to prejst. / je to na odporucanie gynekologa/

lola28

su to sice poriadne stare prispevky,ale mozno toto niekomu pomoze..ja mam taky isty problem a uz traja gynekologovia mi na to povedali, ze mam proste pouzivat nejaky krem na regeneraciu sliznice..ja osobne si to natieram kalciovou alebou zinkovou mastickou(nema sa tiez prehanat,precitat navod!!) a ked je to velmi zle tak cisty TEA TREE OLEJ.viem ze to znie desivo ale je to uplne ok,ak pouzijete 100 pecent prirodny,za par dni vam to zmizne..tea tree ma protizapalove a protivirusove ucinky..a nie,nestipe to,pokial tam zrovna nemate ranu cez dva cm :)

Ivka 1

Dievcata samozrejme prvorada je navsteva
gynekologa za ucelom urcenia diagnozy,pripadne medikamentoznej liecby. Da sa vsak pomoct aj prirodnymi produktami Na ulavu od bolesti a rychle zahojenie a aj ako prevencia pred poraneniami v oblasti posvy je velmi dobre prestriekať postihnuté miesto sprayom aloe s propolisom ,ktory ma antibakterialne a protizapalove ucinky.
Zmiernuje stipanie,svrbenie a palenie.
Necha sa posobit 10- 15 min. a potom sa na postihnute miesto nanesie aloe gelik,ktory vytvori ochranny film a poranenia sa pod nim velmi rychlo zahoja. Moze sa pouzivat aj do posvy,na poranene sliznice. Aplikuje sa bud na tampon alebo pomocou inj.striekacky.
Viac info na maile.

kuki

ahoj roskaa-pisala som jednemu gyn.ten mi povedal toto: Môže sa jednať o chronický zápal spôsobený kvasinka,i, ten sa prejavuje praskaním pokožky a bolesťami v mieste poranenia. Zájdite za gynekológom, potrebujete kultivácie a liečbu.

vevericka

kuki radej tam chod, moze ist aj o kvasinky..tie potvory mozu napadnut aj vonkajsok a vtedy okolie posvy, konecnika, ci niekdy aj vsetko naokolo praska, stipe, jemne krvaca alebo len svrbi.. ak aj to nie su kvasinky, sla by som tam aspon pre istotu..