TIP NA BOJ SO STRIAMI

Príspevok v téme: TIP NA BOJ SO STRIAMI
sikaaa

Baby mam taky tip ako zmensit viditelnost strii. Samozrejme na kazdeho plati nieco ine no toto nieje draha zalezitost takze stoji za to to vyskusat.

Kupila som si v Dm drogerii telove mlieko Balea Straffende Body Lotion a Balea Koperbutter Kakaove. Rano sa natieram tym telovym mliekom a vecer tym maslom. Za 4 dni natierania zacinam vidiet ako mi strie blednu, niektore su uz skoro vyblednute, niektore zatial len trosku, no som neskutocne prekvapena. Navyse nikdy som nemala tak super hladku a pevnu pokozku.

A to nemam 50 kil... mam 101kg. sice nevyzeram az tak "velka", normalne mi tipuju tak 80, no so striami mam uz dlho problem.

Baby odporucam skusit,... neplatila som viac ako 5,5 €. a balenia su dost velke.

DRZIM PALCE!

sikaaa

jasne, samozrejme zavisi to aj na kvalite koze, ale to snad kazdy pochopi...

a zuzic: jasne, tak ako sa na tebe mozu roztrhnut o dve cisla mensie gate, tak sa aj koza moze roztrhnut...

AlexFizz

A zavisi od kvality koze, ta je zial dana cloveku. ;( Citala som, ze mnohe zeny v tehotenstve alebo v puberte mozu pribrat, a strie nikde, ale vacsina aj napriek kremovaniu dake ma. Ale sak nevzdavat, starat sa o seba treba.
Kremy a kremy a nemenit hmotnost velmi.

sikaaa

ano zuzic, je to rychlou zmenou hmotnosti, hlavne pribratia, ale udajne aj z rychleho schudnutia... preto to maju aj chlapi co posiluju, ked im rychlo narastu svaly, alebo tehotne zeny, ked im narastie brusko...

a je to vlastne roztrhnutie koze... zial nezvratne

zuzic

neboj fialove naozaj nebudu stale.a na tom slnku naozaj zmiznu lahsie.a nevies z coho vlastne vznikaju? niekde som pocula ze od priberania ale neni som si ista...

sikaaa

zuzic... noo zmiznut urcite nezmiznu... akurat ked vyblednu su menej vyditelne...

ono si na to postupne zvyknes ze ich mas... a takych blbych pubertalnych chalanov si vobec nevsimaj...

ja viem ze "to sa mi povie", ale ja mam tiez len 19, ale uz sa s tym zmierujem... po case sa s tym zmieris aj ty ked zistis ze nic nenarobis...

planujem teraz na dovolenku, a vobec nebudem riesit, dam si aj tak polovicne plavky, i ked, ako som uz pisala, mam strie uplne vsade a su strasne vidiet... aspon mi na tom zlnku zblednu a nebudu fialove tak ako teraz...
a navyse tych ludi co budu na dovolenke, uz nikdy nestretnem takze mi to moze byt sumafuk :)

zuzic

sikaa su vyblednutejsie ale aj tak mi vadia som v pubertalnom veku /i ked to nerada hovorim :D/ a tie narazky chalanov ze co ta doma biju a tak..myslis ze mam este sancu ze to zmizne?