chcela by som poradit,mala som v poslednom mesiaci pohl.styk no ani raz vo mne nebol dlho,a myslim ze sa ani nezrobil.minule kramy som dostala normalne,troska slabsie ale teraz som dostala presne na datum,no uplne slabe,len take cervene vytoky,boze bojim sa ze som tehotna,porazi ma,prosim poradte mozu tie kramy suvisiet aj s tym ze pijem ten blby jablcny ocot???dakujem
Bojim sa ze som tehotna
A z čoho by si chcela byť tehotná keď sa do teba nespravil???......
mimaka a kolko si ich chec urobit preboha? 1OO? ved 3 stacia...ved ked ti vysli negativne tak co stresujes preboha?
na vas zasvieti slnecny luc a uz si myslite ze ste v tom? boze deti deti, vy sa nikdy nepocucite a nedospejete?
ked si neni zrela znasat nasledky za tehotenstvo tak nesexuj...ocividne si este nedospela moja...
mimaka ved test ti ukaze uz 9 dni po styku ci si tehotna... a ked uz mas 2 mesiace po, tak urcite nebudes
kolko testov mi staci si urobit aby som si bola 100 percentne ista ze nie som tehotna?? robila som si dva krat pepino dual strip a raz mamatest comfort (alebo tak nejak) a vsetky mi visli negativne. teraz by som bola uz v druhom mesiaci, ak som tehotna a menstruaciu tiez dostavam uplne normalne a navyse zvyknem mavat prve 2 dni aj dost silne krce...
nemusi to nic znamenat kup si test a budes vediet neni to ziadna hanba ist do lekarne a vypytat si ho ja som si minule pytal urinal a pozerala namna jak... a co chod urob a zistis ale !!!pozor zena moze byt tehotna aj ked dostava kramy pocas celeho tehotenstva kazdy si povie ze to neni mozne ale je to dokazane ale to ma dost malo bab...
dievca moje ak sa nespravil do teba z coho chces byt tehotna ?zo vzduchu ?preber sa !!..a to ze si dostala slabsie ako inokedy nic neznamena!..je to uplne normalne ze raz su take a raz take..mne sa tiez zmenily si rpedstav niekedy som mala krvacanie len 2 dni alebo take dohneda a vsetko je uplne v poriadku
na to, ze ta porazi si mala mzsliet predtym, ked si dovolila, aby siel do teba bez ochrany..... deti deti hlupe. ach jaj
nemala by si byt
kup si test stoji to par euro budes vediet