nazdarek... chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s tymto-vibracny kruzok... mam problemy spravit sa pri sexe s priatelom a tak som rozmyslala ze by sme to vyskusali... chcem prekvapit aj priatela ale najsamprv som sa chcela spytat vas, ci sa to vobec oplati.. :) dikes
Vibracny kruzok-sex
Vibračný krúžok - www.isexshop.sk
Ono je to fajn, keď sa vie ako to správne používať. No ak si partnerka na to po čase zvykne, už nebude možné ju uspokojiť bežným spôsobom, bez neho. Je na uvážení každého z nás, či to chce byť práve on, kto uspokojí svoju partnerku, alebo nejaký krúžok. Milovanie je mystická záležitosť medzi dvoma ľuďmi, prečo do toho zapájať stroje? Priateľka sa urobí a povie, tan krúžok je ale super, nie Vy, ale krúžok ju urobí, je to potom ešte milovanie? "Dajme si krúžok" povie, už jej nestačí Váš penis, potrebuje a túži po krúžku, nie po Vás.
no ja som si to na skúšku kúpila s partnerom.... a poviem bolo to super nám sa to páčilo... ale 100 ludi 100 chuti... bud si to užiješ alebo povieš ze to je hovadiná... alebo sa aspon zasmeješ..:D za vyskúšanie nic nedáš... netreba drahé kupovať...
my sme mali tiež, ale veľmi som si ho neužila, lebo priateľovi vadili tie vibrácie :/
skôr odporúčam kúpiť za 10,- € minivibrátor - a pohrať sa s tým, funguje to aj bez vibrácií :P
alebo jednoducho dildo, ale môj to zamietol, asi nechcel mať v posteli ešte ďalší penis okrem toho svojho :D
Aj ja som to kupila a hned dva...no a ten druhy je este stale v supliku....tak asi preco :-/ nic nam to nedalo...ale vsak vyskusajte, kolko ludi, tolko chuti :-)
Vibracny kruzok je super, len treba vediet ako nato.. Kupujem ten najlacnejsi a priatelka si ho nevie vynachvalit. Ja lezim a ona na mne jazdi - jednoducho aby bol ten kruzok co v najvacsom kontakte s klitorisom. Mne kruzok nerobi nic, ale vidiet ako sa paci jej - to ma vzrusi este viac ;)
NAJVECSIA BLBOST NA SVETE!!!....STOJI TO NEJAKYX 6€ A VOBEC TO NESTOJI ZA TO!!!VOBEC TO NIC NEROBI ANI TO NECITIT.......A TO SOM MALA TEN NAJDRACHSI durex
ahoj bude ti to draždiť klitoris nič za vyskušanie nedaš.. ja som to tiež vyskušla ale aspon sme sa pobavili musiš pri tom zvoliť takú polohu aby si to mala čo najviac ku klitorisu . asi nejaký misionar. ael taký že bude na tebe namagany inak fajn poloha na spravenie je. keď tvoj mili sedi a ty na nom jazdíš ale on sedi a ty tiež na nom sedíš a troška tak skačete hore dole teda ak máte dobrú postel tak tá spraví veľa za vás:D
blbosť to je. nič nám to nerobilo. dokoca priateľ akoby znecitlivel.