prosim poradte mi o tabletkach LKVB6, velmi rada by som ich kupila FAKT schudnut, diety a sport mi nejak nepomaha, tak chcem skusit toto...prosim piste ci ste fakt schudli...dakujeeeem :-)
LKVB6 máš skúsenosť?
mimochodom, ja nesledujem co jem rano, ci su to bielkoviny, ci sacharidy, proste jem normalne, nic si neratam -kalorie a pod..., len jednoducho menej jem :-))
uz som sa tu zmienila ako som schudla, no jednoznacne tabletky nepomozu. mozes ich uzivat a pritom sa budes napchavat..., aky to ma zmysel??? prestan vela jest! iba to pomaha. ja sama som sa presvedcila o tom, ze priberam od jedla a chudnem iba vtedy, ked obmedzim jedlo. a hlavne vecer nic nejedz, to je naj dolezitejsie!!
skus sa pozriet sem www.stacker2.sk
Ja osobnú skúsenosť nemám. Sestra to kupuje, užíva už piatu dávku. Moc nezhodila asi 2kg, ale vraj má oveľa lepšie výsledky keď si meria kritické partie metrom. (úbytok v cm) A vraj to užíva hlavne kvoli dobrej pohode a lepšiemu sebavedomiu. Tak ja neviem. Na internete možeš pozrieť/
diety su nanic...
treba zmenit stravovanie, hlavne pravidelne jest... ovocie len doobeda, vela zeleniny, vecer len bielkoviny bez sacharidovych priloh. toto v kombinacii so sportom zaberie kazdemu... bez vynimiek
lieky nic neriesia, a hlavne nepomahaju...
existuje zopar liekov ktore pomahaju, ale to tiez len v kombinaci s tymto spravnym stravovanim a pravidelnym pohybom