Velkost penisu pocas sexu

Príspevok v téme: Velkost penisu pocas sexu
pukiem

Cafte, mam taky "pre mna" problemik, ktory sa tyka partnerovho penisu pri sexe. Sme spolu uz nejaku tu dobu a tak aj sexualne vzrusenie je mensie z mojej aj z jeho strany. Samozrejme ze obcas sa zadari aj kvalitny sexik, ked skusame nieco nove a pod. Ale vacsinou sexujeme stale rovnako. Priatel vzdy najprv pocka, kym sa urobim ja a potom sa urobi on. Ide o to, ze kym caka kym sa urobim ja, teda robi si svoje pohyby a ja si robim tiez svoju pracu, tak jeho penis nie je az tak plny,ako by som chcela. Mozno tak z 3/4. Potom ked sa urobim, tak on si nahodi svoje tempo, ktore sa mi aj mimochodom viac paci ako to, co pouziva na "moj orgazmus" a vtedy sa mu penis zvacsi uplne, aj ho viac citim, je mi to prijemnejsie.
zaujima ma, ci to tak maju aj ostatni chlapi a co robit preto, aby mal taku napln penisu pocas celeho sexu. ako mu to povedat? dakujeeeem ;)

niekto

normalne sa snim porozpravaj to bude asi najlepsie
komunikacia je vo vstahu velmi dolezita
a to nie len v sexe :o)
este mu mozes povedat ze chces aby si to uzil on naplno
je inak dost mozne ze to mysli vazne stym ze je spokojny ked si spokojna ty
ja som na tom velmi podobne >:-)

tibike

Ešte treba dodať, že možno skúsiť "držanie penisu" - pri koreni, dvoma prstami, tak, aby sa zabránilo jeho odkrveniu. Ak je on dole, môže to spraviť sám, ak je hore, môže ho "držať" žena, hoci vtedy môže ísť skôr o ďalšie dráždenie, stimuláciu a rýchlejší výsledok. Aspoň mu však "zhamuje" pohyby...

tibike

Neviem, či neočakávate príliš. Myslím si, že ak priateľ "dáva čas" vám, a teda mierni tempo, logicky nemôže byť v úplnom stave, t.j. v samotnom vrchole. Inak by sa pravdepodobne spravil, a teda bolo by po paráde.
V každom prípade, skúste spolu aj cvičiť, a trénovať posilovanie pohlavných orgánov, zamerané na oddialovanie vyvrcholenia. Napriek tomu, vaša otázka a jej uspokojenie vyždauje od muža veľa úsilia a trpezlivosti - a píšete, že tak aj robí v praktickom výkone...

pukiem

Dakujem vam vsetkym za rady. S priatelom sme si tiez neskutocne blizki, ale co sa tyka sexu, tak uznavam, ze to troska viazne. Niekedy ked aj zacnem rozhovor o kvalite sexu, o tom, co sa paci a mne a co by sa pacilo jemu, tak on povie, ze je spokojny hlavne ked som spokojna ja.Viac o tom nedokaze rozpravat. Ide o to, ze sa dost bojim mu povedat nejake vyhrady, lebo on je na seba strasne citlivy a ked sa ho to nahodou dotkne, tak bude mat problem dosiahnut erekciu :( Lebo aj take uz bolo. On je taky citlivko trosku.

Adulka

Dôležitá je KOMUNIKÁCIA, treba sa vedieť s partnerom rozprávať o všetkom, ja som s mojím 5 a pol roka, mám 26 rokov a on 33. A nikdy by som nepovedala, že to sexuálne vzrušenie je menšie... Práveže naopak, už vieme čo máme radi, aj sa vieme porozprávať čo by sme chceli skúsiť a je medzi nami neskutočná dôvera a to je strašne dôležité, a kľudne môžem povedať že aj po tej dobe sa mi pri ňom hlava motá, keď som s ním, a ani trošku nieje to vzrušenie menšie... takže vy dvaja by ste sa mali rozprávať o všetkom OTVORENE a bez ZÁBRAN, veľa šťastia...

house

Chce aby bolo dobre Tebe, keby to nereguloval tak by sa skor urobil a Ty by si z toho nemala nic, ak sa Ti to pacilo tak ho zase vzpruz a pokracujte
a uisti ho ,ze Ti uz bolo dobre nech si to robi ako chce tym ziska chlap sebaistotu a bude vzdy lepsi a lepsi toto si mnohe zeny neuvedomuju .

leerka

normalne mu to povedz, ved aj o takychto veciach sa rozprava vo vztahu.... neber to ako tabu..ved ot neni ziadna tragedia....