Ahojte,asi pred dvomi tyzdnami som zacala brat hak jeanine a odvtedy ma dost bolia prsia,to by nebol az taky problem,lebo to uvadzaju v neziaduccich ucinkoch,tak dufam,ze to prejde.Ale co ma trapi je,tak,ze mje prsia su teple,ba az horuce.Vsimla som si to miule ked som zmokla,tak dazd ma schladil,cely dekolt som mala studeny,len prsia horuce!A odvtedy to pozorujem kazdy den.Su ovela teplejsie ako ostatne casti tela a aj neprijemne bolia.Je to z hak?Co robit?Je to vazne?
Teple prsniky
co dodat uplne ste ma znicili a vies co ? vobec mi to zili netrha lebo mi je uplne jedno co si omne myslite a to z jednehu uplne jednoducheho dovodu
ktory som sem uz viac krat pisal a neplanujem sa opakovat :P
niekto, trafena hus zagagala, ze....?teba ani k malemu decko nehodno porovnavat, lebo to ma viac rozumu ako ty a ked sa mu povie 1x, tak to pochopi, ale tebe to tu mozeme pisat milionkrat a stale sem budes rypat a hcodit a vypravat o zenskych veciach, o ktorych vies velke hovno....
niekto: ja myslím, že zuha to pochopila... len chcela troška poukázať na tvoje nadobúdanie poznatkov o ženských problémoch...
zuha ked uz mas potrebu domna rypat tak si aspon dobre precitaj ze kvoli comu to "dobre vediet" bolo napisane
inak ste ako male deti ale skoda slov :D
severanka thanks
zuha: :D 100 bodíkov za komentár :D
niekto, zase sa budes mat cim ohanat, co? ze antika sposobuje aj teple prsniky....to je super poznatok....potom ho nezabudni vsade napisat....
dobre vediet :)
ahoj,to aj mne sa toto dialo,ale s inou antikou,ale preslo to..:-)
niekto: poradňa na www.antikoncepcia.sk nefunguje už assi štvrtý mesiac...