Po 6 rokoch sa mi zo vztahu vytratila vasen,necitim nic pri jeho bozkoch,nechcem sa s nim milovat,ani jeho dotyky mi nic nerobia,..pritom sa lubime,rozumieme si,vsetko je dobre..mame spolu uz aj dom,planovali sme rodinu,,preco sa to stalo,preco?Mam takto zit dalej a dufat ze sa to zlepsi?Nespime spolu uz od noveho roka..je toto koniec lasky?;(
Umiera mi vztah...
bibi, no mas to dost na prd. U nas po siestich rokoch je to stokrat krajsie ako na zaciatku, navzajom sa vzrusime, len na sebe pozrieme, sme uz manzelia, dom mame tiez, za par rokov planujeme deti...Ked niekoho naozaj milujes, tak to tak aj ostane, nasi to tak maju 50 rokov napriklad. Asi to nebol ten pravy, lebo mna moj muz nehorazne vzrusuje a pre mna je ten najkrajsi a najlepsi na svete...Nieco mi tam u teba \"nestimuje\". Asi to ten pravy nebude. Ja mam na sex chut len rano otvorim oci...
smutne
vztahy nie su jednoduche...vasen nie je najdolezitejsia. ta je urcujuca za zaciatku. potom su dolezitejsie ine veci. bibi, kym nemate deti, stale mas na vyber. ak vam to klape vsade len sa vasen vytratila, je to tym ze ste spolu dlho. stereotyp. ak sa ozaj lubite, zvladnete to. zacni si na nom vsimat veci, ktore na nom lubis. zacnite sa venovat nejakym aktivitam. jedno ci spolu ci oddelene. nech sa spolu nenudite, nech sa mate o com bavit.
Ja s tym skusenost nemam, ale poznam dievca, ktore bolo s priatelom osem rokov. Dokonca si postavili dom, planovali spolocnu buducnost...a ona ho pustila k vode. Pre mnohych zrejme bola pica (s prepacenim), ale ja sa na to divam aj z druhej strany. Mozno to vyznie sebecky, ale clovek by mal v prvom rade mysliet na svoje stastie. A ta baba proste zacala citit, ze to uz nie je ono a tak to teda ukoncila...mozno keby ste si dali pauzu, tak zistis, ze zivot bez neho si nevies predstavit, vratite sa k sebe a mozno sa vrati aj vasen :-))...ale viem, ze to nie je tak lahke, ako sa to pise. Budem drzat palce, nech sa to da do poriadku.
ahoj bibi,po takom case je to skutocne rana,take zistenie ale myslim si ze ked sa skutocne lubite ze by si si este ku nemu mohla najst cestu..mozno je uz vas vztah prilis stereotypny..ci nie?a neberies antiku?z tej to mozes mat tiez..nechut na sex byva casto pricinou antiky..ja som si to tiez myslela,pretoze vo vztahu mam rovnaky problem,ale zistila som to po roku,no ked som bola s niekym inym,uvedomila som si ze antika v tom to nieje na vine..