Potrebovala by som poradit ! ..neviem co je so mnou ale neviem sa skamosit s priatelovymi kamaratmi ! :( .. mne to neide ! nikdy s nimi nenajdem dajaku spolocnu temu ! inac ja som fakt ukecana dakedy ma uz musia krotit aby som tolko vela nehovorila.. ale s nimi to dajak neide ! ani z ich strany nevidim snahu ! a ja s nimi neviem o com kecat ! a priatel je smutny z toho ze nikam s nim nechodim, lebo su tam jeho kamosi a ja sa len nudim :( .. aj pre mna je to zly pocit.. aj dnes sa chystaju na chatu a ja by som sla velmi rada, ale bojim sa ze sa tam zase len budem nudit a nikto si ma nebude vsimat,okrem priatela samozrejme ! .. ja som sa snazila zapadnut medzi nich,ale dajak to neide ! .. aj tie dievcata co su tam s nimi v partii nemam v laske ! su to take namyslene pipky ! . myslia si ze oni su stredobodom pozornosti-no vacsinou aj su. a hadzu po mne divne pohlady ! ja neviem co mam robit ! .. s priatelom uz chodime osobitne-ja s mojimi kamosmi a on so svojimi,co by ani nebol az taky problem,ale trapi ma to ze neviem byt s jeho kamosmi :((
neviem sa skamosit s priatelovymi kamaratmi
no napr moj chalan ma otrasnych kamosov :D a ja ich dlabem :D pre nich je zena kus masa co musi varit a sluzit na utesenie... ja ich neriesim ked volakde ideme tak v pohode nelamem si hlavu nic nejako ich prezijem :D on sa s mojimi kamoskami tiez nemusi...no snazi sa volajako...
ja sa tiež nedokážem spriateliť s frajerovymi kamarátkami... s chalanmi v pohode, pokecáme a všetko... ale jeho kamarátky ani za svet... s niektorými si rozumiem super ale niektoré:( ... aj som sa najskôr snažila ale teraz kašlem na to.. proste ked idú s nami aj oni tak ja idem radšej s kamoškou na kávu ako s nimi... jeho to štve ale nič s tým nespravím:( niektoré mi proste nesadli...
vsak hej ani podla mna nezalezi na veku ! ja sa tak isto kamaratim aj odo mna mladsimi aj starsimi ! .. v tom nerobim rozdiel .. a dakujem ti velmi pekne za povzbudenie, posnazim sa fakt a nevzdam to aj ked ma budu ignorovat :D
neviem ci az tak na tom veku zalezi,hoci je pravda,ze cim si starsia,tym viac zivotnych skusenosti nadobudas,ale ja zase ked som mala 19r.tak som chodila do partie so samymi 30-tnikmi a sadli sme si :-),neboj sa dobre bude len sa posnaz a oni to ocenia,nemusis byt ani tvrdohlava ani urazliva a dokaz im a hlavne sebe,ze sa s tebou bavit a ze si baba do koca i do voza :-)
asi mas pravdu.. prilis skoro som to vzdala ! a ano asi trocha mam problemy so sebavedomim ! nerada som v partii ludi ktorych nepoznam a mozno si len namyslam ze ma nemaju radi .. lebo vies vacsina z nich tam uz ma 20-22 rokov a ja mam no uz skoro 19,ale aj tak narabaju so mnou ako s deckom ! a to mi vadi ! .. jaaj ale daco musim spravit.. ! .. ale to zas nechcem aby ja som sa snazila a oni nic ..
To v com je problem vies jedine ty! Ver mi. Mozno mas v sebe nejaky komplex menejcennosti a ked aj nie tak je tam naznak ziarlivosti na ine baby,ktore su akoze "stredobodom pozornosti" a ty nie.
Nehovor mi,ze si uz vyskusala vselico mozne,aby si sa spriatelovimi kamosmi zblizila,pretoze ak by si sa velmi snazila a hlavne chcela,tak sa to da. Moja rada znie: zisti si kto ma ake zaluby,co koho najviac zaujima a ak o tom nic nevies,tak si to prestuduj na nete a tema je na svete! Musis sa hlavne zaujimat o ludi,hlavne o to,co ich robi stastnymi,resp.nestatnymi a to spolu rozoberat pekne pri vinku,nezabudnut pridat stipku humoru,ale dolezite je nacuvat inym a uvidis jak si ta oblubia :-)) pytaj sa ich rozne zaujimave otazky,nech vidia,ze mas prehlad. Napr.: tema jedlo,ekonomicka kriza,pocasie,dovolenky,sport,detstvo...pytak sa ich kde vyrastali,ake mali detstvo,co im najviac utkvelo v pamati z detstva,skola,zamestnanie,trapasy,atd...mi nehovor,ze nenajdes s nimi spolocnu rec...treba len chciet :-))