ahooojte baby:)kedze je vonku tak krasne,neda mi opytat sa na opalovanie...mozem sa uz opalovat?opalovali ste sa?akym faktorom sa natierate?:)budem sa tesit kazdej odpovedi...:)
opalovanieee
sorry , jetam dost chyb . lebo som to rychlo pisala , a rozmyslala som aj nad inymi vecami .. :)
natallka a nepovies mi naco tie opalovaci krem ?? preboha .. pouzivala dakedy oplavacie kremy v minulosti ?? opalili sa aj tak .. a nebolo tolko rakovin , pretoze , co vsetko si na seba natierame , to z toho su tie rakoviny , a nwm co.. slnko este neni take silne .. tak ja sa opalujem aj bez kremu ,, ale ak si ako vapno a rychlo sa spalis , tak si skus dat nieco .. no ..
no s tymi opalovacimi kremami, veru neviem:) citala som, ze sluzia na to, aby predlzili pobyt na slnku a zabranuju prenikaniu skodlivych lucov do koze. Ich sila sa urcuje cislom faktoru, napr. 20 faktor mozes byt tusim 2x tak dlho na slnku, to znamena 40 minut. Ked je 30 faktor, mozes byt hodinu, preto tie natery treba opakovat... Ja som teda bledula, trosku albinka, prirodna blond, ale prefarbila som sa na tmavo a chce to aj opalenie:) minuly rok som bola 3krat po 5 minut v solarku, a velmi mi to pomohlo, opalila som sa viac dohneda, nie nacerveno. Tento rok som bola az raz:) teraz sa vycapim von a budem sa grilovat:P papa pekne opalovanie:)
aj ja som sa celé 4 dni opaľovala. A máme nový rodinný dom, tak si užívam súkromie a opaľovala som sa úplne nahá. A je to úplne iný pocit, byť bez tých bielych miest po plavkách. Nepoužívam žiadne krémy. A som tiež už tak opálená akoby som bola pri mori. No zajtra sa budú v práci čudovať. Veď ich oklamem, že sme skočili na štyri dni do chorvátska hihi.
no čafteeee, ja sa opalujem cele tieto sviatky jak divá:)a musim sa pochvaliť že už vyzeram ako podaktorí v strede leta:)toto slniečko chytá najlepšie a človek si nepripadá ako na grile ako v lete ked je vonku 30 hic.Nepoužívam žiadne opalováky - max. Indulonu aby mi tak nevysúšalo pokožku:)
dakujem zabicka1611:) ano.sme cokoladky:)ale ja mam aj tmavych rodicov..a mam cierne vlasy,oci,obocie aj mihalnice:)takze u mna svetlost nehrozi:D a myslim si,ze nam tmavym su fakt kremy nanic...my taku ochranu nepotrebujeme...a kozu si skodi kazdy,uz len tym,ze prejdeme po ulici,ked slnko svieti...to by sme mali uz vsetci davno rakovinu,kebyze je slnko tak skodlive...no nie?:)
gina: uz som to skusala a ziaden rozdiel...:) a ked uz ide o to, tak sa snad chcem opalit kvalitne, a nie co najrychlejsie, a co najrychlejsie, nie? no ale je to tvoja vec, tvoj nazor, je ti to neberiem. ja len hovorim, ze opalovaci krem, nie je urceny na to, aby si sa neopalila, ale aby ta ochranil pred skodlivymi lucmi, zatial kazdy lekarnik, kazda lekarka, mi povedala ze to nema vplyv na opalenie, a ze je nezmysel si mylsiet ze ked sa natriem, tak ma neopali. a vidim to aj na sebe :)
Juu zavidím vám:( ja som vždy chcela byť taká snedá, taký taliansky typ strašne sa mi to páči. Ale som naopak snehulienka- tmavohnedé vlasy, svetlá pleť. Vlasy si ale farbím na hnedočierno alebo čierno apoužívať veľmi tmavý make-up, takže ludia mi väčšinou vravia, si pekne opálená alebo ty si taká hnedá,a pritom je to len make-up:D Neviete ako by som mohla dosiahnuť snedu peknu pokožku? V lete ma nikdy neopáli , vobec to nechápem, anipo 2 týždnoch pri mori nie som tak hnedá ako by som chcela. Mám šancu zhnednúť inak ako solárkom?
ja som tieez sneda od malicka:D dokonca ked som bola estee v kocaiku sa jedna mamina kamoska spytala mojej maminy ze ,,a nie je to ciganka"?:D no konec,..moja mam nahodila hned pohlad:DD ale som strasne stastna ze som sneda..aspo nemame problemy:D mossem sa pridat do klubu?:D