Nadmerné potenie

Príspevok v téme: Nadmerné potenie
m4a8r12

Ahojte. Ak viete, čo je dobré na nadmerné potenie, bola by som rada, ak by ste mi poradili. Potím sa už aspoň 10 rokov, a to veľmi intenzívne. Ruky, nohy a podpazušie, samá voda. Nikomu ani ruku podať nemôžem, nosím vreckovku, stále len utieranie sa. Topánky nemôžem všetky, lebo sa mi šmýka. Už som z toho zúfalá. Bola som s tým aj u dokotorky, či nemám štítnu žlazu zlú, ale nemám. Vraj sa tak niektorí ľudia potia a ja som zdravá. Skúšala som aj čaje, masti, no nič, Veľmi vás všetkých prosím, poradte mi. Ďakujem

gabuli

Kupiš ho normalne v lekarni a stojí okolo 8 eur.
Ja ho tiež používam a na druhý deň už som sa nepotila vôbec. Ja som bola stale spotena, v práci aj v zime ale zo stresu a teraz nič.
Ale používaj to podla navodu. A to štípanie a svrbenie po použití ma asi každý, ale to prejde.

vevericka

ahoj, ten driclor fakt funguje a podla mna si ho mozes natierat aj na ruky a nohy.
ja som sa potila ako blazon dost dlho a skusala som vselico, ale az to mi pomohlo.

m4a8r12

tak ked operácie nie, tak čo potom už, fakt neviem, či mám ešte čakať že to prejde samo, no ešte budem lebo študujem na VŠ, a či to je psychické - nemyslím aj ked v klude sedím potím sa, stále chcem len zimu a zimu. :) dakujem za radu, a ty ako to potenie prežívaš

m4a8r12

no mam 22 rokov, skusim ešte ten Driclor, a rozmysla som aj nad operáciou, raz som o tom čítala, ale je to také všeliaké, že po tej operácii sa zase chrbát niekomu potí, no niekde to predsa aj tak musí ísť

pot samy pot

Botox je hadi jed, vstrekuje sa pod paze, teda, omrtvuje tu cast, ked sa vstrekne.
Nepotim sa je to uzasne, nikdy som si to nechcela dat spravit, ale je to jedina forma, ako sa zbavit tych mokrych flakov stale pod pazami.
Ja neviem kolko mas rokov, urcite si to nedaj ked si este vo vyvoji a raste. Ale raz.