mal som vceraa styk s dievkou a robili sme to bez kondomu hej...ked som sa donej neurobil tak by as nic nemalo stat nie?
Mal som vcera styk s dievkou
cert nikdy nespi
podla mna nie je tehu(zavisi aj od toho ci mala plod./neplod dni) ...samozrejme riziko je, ale minimalne, pri plodnych dnoch vyssie (logicky) .. bye
dobre ale velati to robia bez ochrany a nic no....tak preco by mala byt prave ona hned tehotna hm???a nebol som az tak velmo vela vzrusenyy ze som to nevedel kontrolovat ...
no super dalsi magor hej no urcite je tehotna ty chuj co ste nezobrali ochranu zacni setrit na vybavu
moze sa aj tak "nieco stat", skor nez sa vystreikas vyjdu z neho tzv.kvapocky lasky ktore ani necits ked idu:))
s dievkou? to je nejake ine pomenovanie slova defka?tak to mas dost zle potom..a nechcem ta strasit,ale urcite je teraz v tom..mehehe
Noo dalsi do zbierky...=) ale uplne chapem tomu ze sa bojis... urcite sa bojis tzv. "kvapociek lasky" ...
tie obsahuje spermie vtedy ak si sa kratko pred sexom urobil a ostalo ti nieco v mocovej trubici...ak si bol curat umyl si sa nemas sa coho bat... aspon podla mna =)
tak drzim palce ale nabuduce uz radsej mysli rozumom a nie tym dole a ber kondom =)...