ahojtee,... prosim mam taky problem...mam chalana a chcel by sa mi rukami dostat pod oblecenie v dojnej casti tela..ale nedokazem sa odviazat pretoze vlhnem...a bojim sa ze jak to moj chalan uciti tak uz nebude chciet..pls help
mam chalana a chcel by sa mi rukami dostat pod oblecenie
nie "kvapky lasky" su na to aby neutralizovali moc. trubicu a aby tam mohli spermie prezit
aaa ked nevlhnem neni to ale nejaky problem?
ja som vlhol iba ked som bol panic ...
niekto- len problem je v tom ze ja nikdy nevlhnem a myslim si ze som dostatocne vzruseny, nie vzdy ale niekedy urcite hej...
asdfg nemusi zavisi od toho nakolko si vzruseny
a to si pis ze bude chciet
tak ako sa muzovi penis postavi tak zena vlhne(prejav vzrusenia)..asi mas este malo rokov ked riesis taketo prirodzene veci :-)..a len pre take povzbudenie :)u mna to ma niekedy od vlhkosti dost daleko som skor mokra ako vhlka ;-)
Neboj moja, ked to uciti akurat ta skorej pretiahne... vobec sa tohoto nemusis bat :-D
aaa k tomu tvojmu vlhnutiu je ot uuuplne normlane, keby moja baba nevlhne by som bol fakt asi smutny ze ju nevzrusujem aj kedniektore baby s tym maju problem, ty bud len rada ze vlhnes na tom neni nic zleeho, uplne normalna vec, dalsich vela milionov zien vlhne:)
noo ked us ste pri tom chalanskom vlhnuti... musi kazdy chalan vlhnut? lebo ja nie tak neviem ci je to v poriadku abo mam problem...