chcem sa opytat je vhodne ked zena vysadi antiku a hned ostane tehpotna je tam niake ryziko nema si telo odpocinut niaky cas?myslim od tej antiky?dakuejm
ako toje?
tiez by som poradila pockat, aj ked je v dnesnej dobe tak casto proklamovane, ze dnesna hak je taka neskodna a otehotniet moze zena hned po vysadeni, tak predsalen je to zasah do organizmu a je to nieco umele, takze tie tri mesiace pockat je take optimum, koniec koncov ti za 3 mesiace nic neutecie, bye
doplnujem že po vysadení... tej hak... (keď nemôžu mať babo prebieha.. tá ovulácia aj viac krát)
presne vyjadrila svoj názor.. cmuq.. a povedala to normálne to sa mi páči nie ako iný čo sa tu navážajú do iných... a aj ja by som počkala kym sa ti upraví tvoje telo a zvykne si bez hak.. lebo hrozí že sa narodia dvojičky.. alebo tiež môžu mať nejaké poruchy.. lenže aj nemusia mať niektorý tuto antik. metódu využivajú keď nemôžu otehotnieť lebo telo má ovuláciu aj 2-3 krat.. takže je väčšia šanca otehotnieť.. ale aj nemusi byť všetko je vo hviezdach:D:D:D ale ja by som počkala .. :) nič ti neutečie:)
rika spytaj sa gynekologa ten ti povie presne tot mas poradnu
www.antikoncepcia.sk
CMu_Q nevidim dovod preco by si nemohla vyjadrit svoj nazor o hak ved je to diskusne forum :)
pocitam ze tak uplne hned nebude
ziadne ocisty neni treba..otehotniet sa moze hned po vysadeni ..
lekari odporucaju pockat 3 mes. aby sa telo precistilo od hormonnov.. v kazdom pripade je to umely zasah do tela a tak netreba riskovat hned babo, ale neskor, ked to prostredie v tele matky bude ocistenie od tych umelych zasahov... (inak hrozi deformacia -psych./fyz. plodu -nemusi, ale moze ... tiez alergie u dietata, ktre sa mozu neskor prejavit, oslabena imunita a pod... treba sa pytat lekara - mne toto moj povedal, je toho viac, sice uz len tym ked uzivas hak, tak to prostredie nie je prirodzene riadene tvojimi hormonmi ale syntetickymi, no nebudem rozoberat, ece budem zla ze som proti HAK, proste sa len opytaj lekara vseobecne radia po 3 mesiacoch od vysadenia... pa
ved to je jedno, kedy otehotnie... moze byt len rada, ak s ajej to podari hned