Psychologická finta

Príspevok v téme: Psychologická finta
joshua

ahoj, potreboval by som poradiť, či existuje nejaké duchovné/meditačné cvičenie alebo spôsob ktorý vám pomôže zabudnúť alebo nevšímať si veci ktoré si nechcete všímať? proste ignorovať niekotré veci ktoré vám kazia pekný deň alebo jednoducho na vás zle vplývajú. prípadn, ak ste citlivý človek, tak nenachať sa ístými vecami ovplyvniť/raniť. ďakujem veľmi pekne.

ali

no, ja som mala podobny problem. napr. isla som vecer z mesta a pri ceste, ktorou chodim sedavali taki moji rovesnici (pubertiaci) co tam fajcili a niektori ma poznali a kricali po mne nepekne veci. a psychologicka ma naucila brat to takto: zmeni sa na mne nieco, ked mi povedia ze som pi**? nie. necham si nimi pokazit den? nie. musim to brat vazne, ked o mne taki ludia nieco take povedia? no nie. tebe to zivot nezmeni. ano, je to neprijemne, ale nenechaj sa takymito vecami ovplyvnovat a ver v seba. asi tolko. :-)

moznost

My citlivi,to mame v dnesnej dobe tazke.Ak ta to velmi trapi,co tak poradit sa s psychologom?Ja som pred par rokmi mala tiez problemy,bola som po rozvode a po dlhorocnom psychyckom tyrani som mala problem sa zaradit medzi ludi.Do dnes sa riadim niektorymi radami a velmi to pomaha.Skus to aj ty,vsak to je uplne normalne,poradit sa,ulahcit si zivot.Vela stastia!

pipa

Co tak precitat si nejaku knihu od otcov puste. Napr. Evagrius Pontikus, alebo nieco ine od Anselma Grüna. Je to zaujimave ako sa ti vysporiadavali s problemami.

bublifuk

neviem ci ti to pomoze ja to mam tak asi uz dane ale vzdy ked ma nieco rozhadze tak si poviem no co teraz s tym aj tak uz nic nenarobim, potom porozmyslam co by sa s tym naozaj dalo robit, poviem si ze doma to vyriesim a dovtedy na to zabudnem. ked sa mi stane nieco co ma rani tak si poviem ze mi to dopomoze k rasu mojej osobnosti a jedine co ma moze naozaj rozhadzat je ak nieco skazim sama svojou hlupostou. jednoducho vsetko zle je na nieco dobre lebo sa z toho poucis ked uz nic ine.