toto je strasne trapne ale mam podozrenie ze mam nejake crevne parazity a nechcem ist lekarovi lebo je to naozaj strasne trapne je to take tenucke ako nitka biele asi 3 cm dlhe a nehybe sa to. dostanem na to nieco aj bez predpisu?
Parazity?
@healt99 neviem ci sposobuju stratu pamate ale mam ich v hlave tiez..a rovnako aj po celom tele..zacala som s antiparazitickou kurou..cca pred mesiacom, mala som bolesti hlavy (silné), bolesti chrbtice, kolien a traviace tazkosti..hlava ma odvtedy nebolela, na toaletu chodim pravidelne kazdy den(aj dvakrat niekedy), najnovsie ustala bolest chrbta a na moj velky udiv prestala tiez bolest kolien ..vsetky moje problemy, kvoli ktorym som sa napchavala tabletkami (niekdey to proste neslo bez nich) su prec..najprv som presla nejakou detox kurou a teraz uzivam kvapky mmms
Ak mam parazity v mozgu co mam robit? Mozu sposobovat stratu pamate? Dakujem.
viac informácií o parazitoch, aj o osvedčenej protiparazitárnej kúre nájdete na bezvazdravi.webnode.cz
Ahojte, potrebujem poradit, uzivala som praziquantel, bola som u jedneho liecitela, ten mi ho odporucil, nakolko mi nasiel parazity na mozgu, liecim sa na depresiu, uzivam uz len minimalnu davku, az kym ich postupne nevysadim, po mesiaci som isla k nemu a nemala som uz ziadneho parazita, tak som si po dohode s mojim psychiatrom znizila antidepresiva, lenze zase sa mi zacali tie problemy ako na zaciatku depresie- bolesti brucha a riedka stolica.Tak viete mi niekto poradit, ci si mam kuru s praziquantelom zopakovat, alebo mate podobnu skusenost?Dakujem
agartio- ale cielene dlhodobe kury a tvrda prevencia, co moze trvat aj vyse roka, dostat...
mozes mi poradit ake kury mas na mysli?
A dlhodo premnozene skrkavky, co tiez dnes uz nebyva az taky nezvyk, na to mozes zabudnut, ze s tym nieco spravia nejake rastlinky. Dokonca ani chemia ich nedostane z tela, ale cielene dlhodobe kury a tvrda prevencia, co moze trvat aj vyse roka, dostat ich z tela uplne, ponicit vsetky vajicka, i pripadne cysty.
A k takym loziskam ako v uchu, kde sa tiez mozu ukotvit, ci skryt v hrubom creve v roznych zahyboch, alebo slepom creve, ci roznych dutinach... tam sa nedostane ani chemia, ani bylinky.
A ver tomu, ze paraziti su dost chytri, aby vedeli, ze take loziska si musia vyboduvat v tele na dlhodobe prezitie. Preto s casom, kym su v tele aktivne, rastie obtiaznost, ako ich z tela dostat.
Po takych 20 rokoch cinnosti skrkaviek, je ich z tela dostat absolutny horor.
Palina sa pouzivala hlavne proti prvokom, v crevach redukuje ich kolonie. Ked zredukujes mnozstvo parazitov, tak sa ti ulavi, to je vsetko.
Tvoje skusenosti su teda len akousi prevenciou, ako som pisal, znizi sa tym ich pocet a cloveku sa moze ulavit. Nie kazdemu vsak, lebo u niekoho su uz vacsie mnozstva parazitov, alebo, take druhy, na ktore to neucinkuje.
Hulda Clark a jej teoria je jedna vec, prax, teda to, ze v realite to nefunguje vobec tak dobre, je druha vec. Toto potvrdzuje i pani Blahova, ktora ma uz vyse 10 rocne skusenosti s parazitmi a vysledky ma ovela ovela lepsie. Jednoznacne tvrdi, ze bylinne preparaty su na parazity prislabe. Rovnake skusenosti ma mnozstvo uzivatelov, ktori tie kury skusali, a skusali aj chemicke. Rovnake skusenosti mam i ja, ked kura Huldy Clark neznicila snad ani 25% parazitov vo mne. To urobila az chemia, ale ani ta ich neznicila uplne.
Problem parazitov je daleko vacsi, ako si myslis, a suvisi to s energiou v cloveku.
Ine veci stacilo robit pred 100 rokmi a ine veci treba robit dnes, aby parazity zmizli.
Ono bezna prax je, ze clovek si mysli, ze ich nema, pritom, keby ich naozaj nemal, bol by este 3x viac vitalny a plny energie, ako je.
Za mna, kuru Huldy Clark doporucujem, tak 2x do roka preventivne, no neocakavajte zazrak.
Pasomnicu to neznici, ani hlisty, mrle to len preriedi, i machovce, tie sa domnozia spat. Vlasovce, na to mozes zabudnut ze ich to vynici dokladne, prvoky to preriedi celkom slusne, aj rozne patogenne bakterie.
Ale k mnozsvtu prvokov sa to nedostane, niektore loziska su tazko znicitelne, aj preto, ze sa ukryvaju v tych vacsich parazitov, ktorych to neznici, a po kure vylezu naspat. Rovnako sa to nedostane ani do mozgu, a niektorych casti tela. Takisto vajicka a larvy to nenici dokladne, na to je to slabe. A cysty uz vobec nie.
Skoro som zabudol, pred rokmi, ked sme boli v Mexiku na Yucatane, manzelka dostala amebalnu infekciu z vody(davali sme si pozor, pili len flaskovanu vodu, ale zjedla nejaku surovu zeneninu, salat, ktory bol oblozeny ladom, co miestni vyrobili z miestnej necistenej vody. Nuz mala hrozne hnacky prave tento protokol ju z toho za par dni dostal. Ani ho nemusela dobrat.
Takze sa u mna nejedna o nedostatocnom nastudovani, ale dlhodobej skusenosti aj na vlastnej kozi
Palina prava/wormwood sa pouzivala, ako to poznas aj podla nazvu s uspechom na odcervovanie uz starocia. Takze tu nehovorime o ziadnej teorii, ale starocnej uspesnej praxi.
A co sa tyka protokolu dr Huldy Clark, ten pomohol syatisicom, tj nie je to ziadna teoria, ale dlhodoba prax.
Samozrejme , ako vsetko, ani tento nepomoze vsetkym, nakoniec aj sama pani doktor mala pripady, kde musela podstatne zvysit davky na ucinnost.A da sa to, bez skodlivych postrannych ucinkov chemikalii.
Takze v kazdom pripade, radim zacat najskor s uvedenym protokolom, nez zacnes brat lieky, co ti mozu poskodit ladviny alebo pecen.
Inac pred vela rokmi som to aj ja s uspechom vyskusal a za detstva som pouzival tzv cicvarove semienka proti hlistom, co su semena paliny pravej=wormwood.V tom case ich lekarne este predavali.
JJ RNG, bohuzial v tomto to mas nastudovane dost slabo a len teoreticky, bylinne kury su slabe a malo ucinne. Osobna skusenosti, plus mnohe skusenosti inych uzivatelov.
Chemia ma ovela lepsie vysledky.
A najlepsie je skombinovat oboje. Ale ani to nestaci uplne, lebo je to len naplast. Ale ak sa to robi spravne, uz ich to vyrazne eliminuje. Prirodne kury su len taka prevencia, trochu to znizi ich pocet, to je vsetko.
Pricina prieniku parazitov do tela je to, ze telo straca schopnost branit sa, a rastu v nom vhodne podmienky na ich premnozenie. A to uz suvisi s dusevnou a duchovnou rovinou, tam je koren problemu.
Napriklad take kazdodenne spievanie z lasky zabije v peceni viac parazitov, nez zapper. Preto ludia kedysi vela spievali, aj ludove piesne mali ako sucast zivota v hojnom pocte. Preto ani nemali tolko vela parazitov, ako maju dnesni ludia, ktori su po dusevnej stranke chodiace mrtvoly, pre vesmir nepotrebni, takze ich proste pozere zaziva.