Aké máte skúsenosti s vaginálnym krúžkom NuvaRing? Doteraz som používala tabletky Yasminelle. Nepriberala som od nich, ale nerobili mi dobre na pleť. A potom jesť každý deň tabletky 10 rokov.. Ďakujem za váš názor.
NuvaRing
aniz, je pravda, že niektorí muži (uf, prečo mi to spojenie znie tak hromadne?:)) pri sexe NuvaRing cítia, no prevažne sa im to páči, niečo také malé, čo im tam "zavadzia":) a závisí to od viacerých vecí, nielen zavedenia krúžku, ale aj polohy pri sexe, dĺžky:)). Hmm a ak máš dobrého gynekológa, tak by nebolo na škodu spýtať sa aj jeho, ale ak myslíš. No podľa mňa sa tvoj partner snáď vyjadrí sám, držím palce.
Včera som si krúžok zaviedla prvý krát. Neviem si ho zaviesť hlbšie, tak dúfam, že to stačí. Cítim ho ale trochu v podbrušku, možno je to ale v psychike, pretože keď na to nemyslím, neviem ani že ho mám. Zatiaľ vedľajšie účinky nepozorujem, možno neskôr. Skôr sa obávam styku, či ho nebude cítiť.
Ja mam nuvaring odkedy je na nasom trhu a som max.spokojna najma.Mozem iba doporucit.
daj vedieť... budem rada... :)
na škole mám jednu babu, ktorá hneď v prvý mesiac použitia NuvaRingu otehotnela, už má takmer ročného syna... ale myslím, že asi spravila nejakú chybu, pochybujem, že by to bolo také nespoľahlivé