vzdy na zaciatku mestruacie, teda hlavne prvy den a den predtym ma silne hnacky,... suvisi to s tym? a je to normalne? a cim je to vlastne podmiene? dakujem
Menštruacia a hnacka
Je to uplne normalne. Pred a pocas menstruacie sa uvolnuju svaly maternice ale aj hrubeho creva. Takze hnacky, nevolnost a podobne priznaky su normalne.
O roznych zmenach nalad, pocitov a emocii ani nehovoriac. Sme schopne sa v jednu minutu smiat a dalsiu plakat.. :-)
je to normálne ja som na tom rovnako ale teraz si dávam enterol a hnačka mizne ;)
Lepsia hrachova kasa alebo sracka v nohavickach.
Je normálne aby som takmer vždy pred menštruáciou mala hnačku? Ešte donendávna to bolo tak, že som cca týždeň pre menštruáciou mala výtoky, ktoré sa postupne sfarbovali do hneda a tak som vedela, že čoskoro príde menštruácia, síce som dvanásť hodín pred tým mala hnačku ale teraz sa bojím, že mi už telo nebude vydávať žiadne signály a menštruácia príde v nevhodný čas a tak sa stane nejaký trapas, nemôžem ešte ani vedieť kedy mám menštruáciu očakávať keďže ju mám ešte len deväť mesiacov a čo sa ešte týka tých signálov, výtok som mala pred cca troma týždňami, cca týždeň, no menštruácia prišla až teraz. Je to také nepresné...Vôbec neviem, ako mám s tým žiť, môžte mi niekto poradiť? Je mi to hrozne trapné ale za kým mám s tým ísť a riešiť takéto intímne témy? To radšej takto anonymne. Za pochopenie ďakujem.
2 tyzdne pred menstruaciou mam zvysenu teplotu cez 37
tesne pred menzes ma prezenie
mam nervy a ochvilu som schopna plakat bez priciny svrbia ma prsia resp bradavky neskutocne pritom prsia ma nebolia
Mna trapi presne to iste.hned ako dostanem menzes, pride hnacka, krce a nechut do jedla... :-(
derossa, a? :DD
ako si mohla násť túto tému z rokuk 2009?! :DD
Pocas menzesu su traviace problemy vedlajsim javom. Ved mnohe z nas boli zaludok, ja obcas aj vraciam. A menzes poznam prave podla toho, ze mi kratko pred nim pride hnacka.
je to prirodzene, kvoli nejakemu hormonu, ale zabudla som ako sa vola. prostaglandin?