potrebujem radu neakeho fakt ze odbornika.... mam strasne velke lytka na moj vek vahu vysku... obvod 38 cm tak si to viete asi predstavit... ale nemam tam tuk ale skor sval, pretoze ked napnem lytkovy sval je to tvrde a mam na nom minimum tuku... prosim poradte mi... :( stale sportujem lebo ma to bavi mam to neako obmedzit alebo co? :( je to hrozne ked sa na ne kuknem... ani sukna pomaly ani tristvrtaky a pritom mam celkom v pohode postavu az na nohy :((( dakujem za vsetky rady ....
da sa zmensit sval?
ahoj susulka. Tak to som velmi,velmi rada.. .Vies,ja ta plne chapem..som v takom veku ako ty ...a pod. Ja by som to do leta velmi chcela zvladnut.. .Proste je to super pocit dat si suknicku.. sortky.. s tym,ze nemusim mysliet na to,ake mam tlstle lytka.... .Aj spoluziacky do skoly nosia vselijake sukne, kratke nohavice a maju fakt pekne nohy a vtedy ma to tak zaskrie.. ze DOPRCIC CO SOM HORSIA NEZ INE??? PRECO BY SOM SA JA TAK SUPER NEMOHLA CITIT???!!! uz ani neviem kedy som si merala lytko..ale koli tebe som si ho premerala:) mam 32 cm :-((((((( .
zuky a mozem sa ta spytat kolko aky mas priemer lytok? kolko tak cca si dala dole a za aky cas? :D dakujem... ty si ma uplne nastartovala :)
a ozik susulka.. ja meria 158 a mam 53, takze vidis, si na tom este lepsie ako ja.:)))
a navyse taraz som si kupila s prepacenim kurva dobre rifle H&M za 112eur a naschval mensie:))) to je pre mna sakra motivacia:-).
Su brutalne skinny a ked sa do ni ch vpracem.. bude to pocit na nezaplatenie:)
hmm netusim ako to vyzera ale typujem ze to lewn prehanas mozno by si mohla poslat foto tych noh to nieje nic osobne :) ale podla mna to nebude vobec zle...
ahoj susulka,ja som na tom velmi podobne.Od 15 som zacala a teraz mam 18 ... trapi ma hlavne dolna polovica tela... zadok,stehna,boky..nohy... . Civicim uz dlhsie na orbiteku a fakt mozem povedat,ze aj ked som na kila nejak extra neschudla... zostihlila som sa... dokonca aj moje stehna sa mi zacinaju pacit... a verim,ze do leta ,,to dat".. . Aby som sa mohla ist s priatelom sebavedoma kupat trebars.. :-)
a dost ma to trapilo ... viete clovek by si chcel dat aj minisuknu kratke kratasky no a nemoze :((( tak si to radsej ani nekupujem lebo ked sa vidim len v zrkadle tak mi je zle :( tento pocit nechapuu ti co maju pekne stihle nohy no ale ked ich niekto nema stihle tak ma uplne chape... :( uz som prestala chodit aj na kupka :(
ale tak ja ich cvicim uz neviem ako dlho... :( a stale nic uz ma to vobec nebavi... ja som ich nikdy nemala stihle teda hej asi do 6. triedy este neboli take velke... ale proste od 15. rokoch sa snazim robit vsetko pre to aby boli pekne teraz mam 18 a nic...:( ja uz naozaj neviem v com robim chybu :(
susulka - kludne mozes robit to co doteraz!! korculuj,behaj,hraj to co ta bavi....pekne sa ti bude svalstvo robit, sice najskor nohy zhrubnu, ale ak to nevzdas tak sa ti potom krasne vyrisuju!!! ked ich budes stale precvicovat tak po case uvidis, ze sa zmensuju...a budu pekne...len treba vytvrat a nevzdavat to :))
a ake by som mala cvicit cviky??...:( bo ja fakt uz neviem ... meriam 161 cma a vazim 54 kg myslim ze to nie je vela ale moze byt aj menej... :( vsetko mam v pohode len lytka a stehna :(