Prosim radu - kvasinky, streptokok, Dalacin

Príspevok v téme: Prosim radu - kvasinky, streptokok, Dalacin
suns

Kto by vedel poradit prosim:
Takže: minulý týzden som bola na kultivacii, kvoli vytoku. Mala som svrbenie, palenie, vytok, asi mykoza. Zapalilo sa mi hrdlo, tak som zacala brat lieky na imunitu od imunologa. Do piatku mi ta mykoza presla a dnes boli vysledky vyteru. Zevraj som mala kvasinky, lenze tie mi presli. Okrem nich este STREPTOKOK. No, lenze v utorok/minuly tyzden/ bol vyter, do piatku to preslo po uzivani tych liekov. Tento utorok som zacala brat antibiotika kvoli chorobe, podla mna to sposobil ten streptokok. Mala som aj zvysenu teplotu, stale ju mam, a kasel. Takze, dnes som bola v ambulancii. Sestricka mi dala DALACIN krem, s tymi aplikatormi. Lenze mam takyto problem: Mam dostat menstruaciu, a sestricka povedala, ze si nemam davat zatial vobec ten dalacin, lebo sa to pocas menstruacie nemoze. Takze az po menstruacii mam zacat s tym. Lenze zacinam brat antikoncepciu, a mozno sa objavi spinenie, a neviem, ako dlho mi bude trvat menstruacia, ked uz 1. den menstruacie mam zobrat tabletku... Takze moja otazka: mam zacat aplikovat ten dalacin, dokial nedostanem a potom s tym prestat, alebo mam pockat a po mentruacii zacat? /i ked neviem, kedy skonci? DAKUJEM KRASNE ZA POMOC.

suns

noo ja som to mala na streptokoka, a ani som necitila, ze ho mam.. takze ti neviem povedat, ci este mam problemy.. ale uz som 2x chora za tento mesiac..zvysena teplota a hrdlo, takze ten maly hajzlik tam este je... neviem, snad by som si tym nejako neuskodila, keby som to douzivala...

asined

kup si propolisovú tinktúru a denne 2x si daj 15 kvapiek do 3 dcl tekutiny a vypi ( lieh aspoň 80%) - všetko do 10 dní odstrániš - ALE obmedz kávu, pečivo, alkohol, sladkosti a jedz veľa čerstvej zeleniny a ovocia.môžeš zaradiť aj probiotiká - aspoň pár miliónov v TBL a živé jogurty.

Aduliena

Suns, no neviem, či ešte máš nejaké problémy. Ak nie, tak si to hádam ani nemusíš dávať. No neviem....alebo sa spýtaj lekára alebo v lekárni. No ja som mala nejaký výtok, na to mi to dali.

suns

mne sestricka vyslovene povedala, ze pocas menstruacie sa to nema brat.. tak som pockala kym mi skonci, a zacala som si to davat.. no ale myslis, ze by som mohla pokracovat aj s takym odstupom? /ty si to mala na aky problem?/

Aduliena

Suns, myslím, že to balenie by si mala využívať celé, aby to malo účinok. A neviem, čo ti povedala sestrička, ale ja som tiež užívala Dalacin. Užívala som ho tri dni a na štvrtý som akurát dostala menzes a dávala som si ho aj tak, dala som si sprchu a ešte vo vani som si ho nadávkovala a bolo to ok. Mne lekár vôbec nehovoril, že by som ho nemala užívať, keď mi príde menzes.

suns

no takze som to brala 4 dni kazdy vecer, ale musela som odcestovat a zabudla som si to doma.. myslite, ze by som si to mohla zacat davat a dokoncit balenie? /mam este 3 aplikatory/ odstup 1,5 tyzdna.. dakujem

tHeMilan

Ahoj Suns..No prajem ti veľa šťastia teda.Hadam to nebudeš mať takee tažke jako jaa..Daj vedieť, celkom som zvedavý ako to zvládaš..Držím palce..Nech ta sviňa krpataa skape..
BYee..

suns

fuha to si ani nemal pisat:D no ked to zacnem brat, tak ti poviem. Asi by som to mala zacat, lebo ten maly hajzlik sa sam nevylieci... Radsej si to budem davat, 7 dni ma nezabije...

tHeMilan

suns.Ahoj.. No čo ti poviem..To je individualna vec..
Kazdopaadne bola silno oslabená imunita, nevládny, oslabený stále mi bolo zle..Má to veľa nežiadúcich účinkov..
No áno a ten aids+malaria to dostalo aj mna..Riadny masaker..Možnože ten gélik čo máš ty sa bude správať inak..Každopádne staphycocus aureus :D je preč..Bežná flóra ako som povedal..Takže asi sa oplatilo trpieť..No niekedy som mal pocit,že nedojdem ani domov.Proste že odpadnem kdesi na chodniku..
Veľa šťastia..