ASI SOM SI POKAZILA MOBIL!

Príspevok v téme: ASI SOM SI POKAZILA MOBIL!
lll

caute,mam pocit ze som si pokazila mobil,mam sony ericsson K530i,isla som ho zapnut(ja ked ho zapnem tak sa mi hned neukaze zadat pin,ale nieco take ze NORAMALNE PRIHLASENIE a potom FIGHT MODE(s takym cervenym preciarknutym kruhom)
a omylom som sa vcera prihlasila cez to FIGHT MODE!tak som ho radsej vypla a od vtedy nejde zapnut,dala som ho aj na nabijacku nic....ako by bol"mrtvy" na nic nereaguje!prosim poradte co sa s tym da robit?nechcem o neho prist,mam ho dost kratko a bola som s nim velmi spokojna!

amys

JA SOM TEN SVOJ V NOCI UTOPILA :)
TROSKU SOM SA OPILA A PADOL MI Z KRAJA POSTELE ROVNO DO LAVORA S VODOU :DDDD AJ TAKE SA STAVA CHUDAK UZ TO MA ZA SEBOU

lilinka

Tiez mam SE, a tiez pred zadanim pinu sa najprv opyta, ci normalne alebo flight mode, a takisto sa mi uz podarilo omylom stlacit to druhe.Telefon ti v tom pripade nabehne uplne normalne, zadas pin, akurat, ze nemozes telefonovat ani prijimat spravy. Ked ho znova vypnes a zapnes, vyberies len normalne, a ide to. Nezabudla si nahodou, ze tento tel. sa zapina tym tlacitkom hore nad displayom? Len ho dlhsie podrz.

lll

weronika:ved je to v teme ostatne,tak kde je problem?v ostatnom je velmi vela tem ktore sa netykaju zdravia a je to v uplne v pohode,nikto to neriesi

whee_ee

reklamovať... mal by byť v zárku, ked tvrdíš, že ho nemáš dlho.. ale s tým flight mode to nemá súvislosť..

lll

no moze byt FLIGHT mode aj by to davalo zmysel...som to hned vypla,tak som si to ani poriadne neprecitala,ze ako sa to pise...hm,tak ja fakt neviem...mozno,ze je chyba aj v niecom inom,lebo napriklad minule(asi pred tyzdnom)mi dislej svietil na modro(nic ine len tmavomodra farba)ako keby bol vypnuty,nedalo sa nic robit,po par hodinach to preslo dala som ho nabijat->a ked sa nabijal tak som mala baterku 0% a pred vypnutim som mala asi 60% fakt to nechapem co sa s nim deje...

whee_ee

nie FLIGHT mode?.. to je rezim do lietadla, mozes vsetko robit, len nenacita signal.. a nemozme to mat suvis s tym ze ti nejde zapnut.ja som sa kopukrat prihlasila na flight mode a nic sa nedialo.. hm..