Hnedý výtok:(pomoc:(

Príspevok v téme: Hnedý výtok:(pomoc:(
deny123

Ahojte, viem ze je uz vela založených tém na tému - výtok - ale mám taký problém že počas tohto mesiaca po ukončení menzesu som mala výtok, niektoré dni som mala čisto hnedý asi týžden potom som mala páru dni pokoj a zase sa mi to objavilo ale uz len ako keby som špinila na konci menzesu:(. neviem či som prechladla alebo ako ale cely tento mesiac sa mi to objavovalo a vracalo:( nabudúci týžden mam dostať menzes tak potom pôjdem ku gynekologovi, ale čoho sa mám obávať??
čítala som tu ešte články ze to je známka toho ze môže byť žena tehotná no ja s partnerom si na toto dávame pozor a + HAK neužívam.Dakujem za všetky odpovede

maťa

Je pravda, že o tomto bolo strašne veľa popísaného, no každý prípad je individuálny a preto je najlepšie ísť k lekárovi a ten zistí presnú príčinu. Zatiaľ treba dbať na hygienu, na teplé obliekanie a piť ženské čaje.

vlocka23

Ovulacia byva obcas sprevadzana hnedym vytokom, no obvykle to trva len par dni uprostred cyklu, aj ked ani to nie je pravidlo. Ked si to mala tesne po menzese, mohlo to byt este dokoncievanie krvacania. Ked sa ti to objavilo aj potom neskor, to mohlo byt uz ovulacneho povodu.