Cez plodné dni som mala nechránený pohl. styk ale učila som tabletku po. menštruáciu som dostala tak ako som mala dostať, len bola kratšia. ale pre istotu som si urobila tehotenský test. jeden mi vyšiel pozitívny a druhý o pár dní negatívny. gynekologička má teraz dovolenku. tak môžem byť v takomto prípade tehotná,alebo nie?
Žeby som bola tehotná?
ahojte, ja mam nepravidelny cyklus (rozdiel 28-37)a neviem si vyratat plodne a neplodne dni. Babatko by sme s priatelom chceli, no nedari sa. Ked si vyratam plodne dni sposobom od najkratsieho cyklu odratajte tolko a tolko a od najdlhsieho zasa tolko a tolko vzdy mi vyjde blbost. Napisem vam mojich poslednych 6 cyklov:
24.12.2008
20.1.2009
25.2.2009
30.3.2009
27.4.2009
30.5.2009
Teraz uz jul a ja este menstruaciu nemam. 19 juna som mala nechraneny styk a priatel sa do mna urobil. Viem, ze je velka pravdepodobnost tehotenstva, no neviem na kolko percent. Viete uz viackrat sa do mna urobil a stale nic. Zeby sa to teraz podarilo? Aka je velka pradepodobnosť, ze ovulacia u mna prebehla prave 19 juna? Viete mi niekto poradit presnejsi sposob vypoctu plodnych dni pri nepravidelnej menstruacii okrem meranie bazalnej teploty? Dakujem za odpoved.
sfef,to len taka otazocka po mimo,lebo ma to celkom zaujima,ako dlho po tom teste si dostala menzes?a to si normalne sla ku gynekologovi a on ti to potvrdil?zvlastne takyto potrat co vypada jak menzes preto ma to len tak zaujima:)
ak vysiel pozitivny asi budes..mne sa raz stalo nieco podobne ale dva pozitivne testy a jeden negativny menstruacia mi meskala dlho a potom nakonec prisla tak ja si myslim ze tehotna som urcite bola priznaky som mala..ale som potratila..skor potrat ktory vypada ako oneskorena menstruacia...stava sa vo vela pripadoch :-)
tehotna
podla mna si tehotna
btw, gynekologa niekto zastupuje
urob si ešte jeden, zajtra ráno z prvého moču
ano, samozrejme mozes