Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ake je to v manzelstve ?

msaj

my sme zobratí pomaly 12 rokov, stále sme spolu a tiež musím povedať, že boli aj krízy a hádky, to k tomu jednoducho patrí, a neverím, že dvaja ľudia majú na úplne všetko rovnaký názor, jedine v prípade, že jeden z nich prikyvuje tomu druhému na všetko, proste o tom je manželstvo, že aj ak majú dvaja iný názor vedia nájsť riešenie a kompromis, my sa tiež veľa rozprávame a keď sa nezhodneme, tak to obraciame zo všetkých strán, až kým na niečo neprídeme, máme tri deti a sme šťastní aj napriek tomu, že sa občas pohádame a občas aj trieskajú dvere, nemyslím, si že sme preto blbci,

ethel

Kristy,ja sa nesťažujem,ja to beriem tak,že to tak má byť:-) A okrem toho,nie každý má to šťastie byť šťastný.Aj my sa rozprávame,ale stane sa,že sa aj hlas zvýši:-) A kolko rokov si v manželstve ty??

kristy

ethel, je mi luto, ze mas takyto vztah, ja som sa nikdy necitila slobodnejsia ako v manzelstve. Asi ho mam stastne. S manzelom mame uplne totozne nazory na vsetko, nemame ziadne problemy. Hada sa a bucha dverami len blbec. My sa nehadame, rozpravame sa.

ethel

Aké je to v manželstve? Nemôžeš to,čo si mohla za slobodne..už ste na všetko dvaja...Keď sa pohádaš s priatelom,môžeš buchnúť dvermi a odísť.V manželstve sa to tiež dá,ale následky sú úplne iné:-)Ak niekto ide do manželstva,musí si byť vedomí,že sloboda končí.Možno sa to bude zdať niekomu prehnané,ale je to tak.Ja som so svojim mužom žila 6 rokov v jednej domácnosti a tak sme si to vyskúšali na neostro,až potom sme sa vzali.Teraz sme už spolu 15 rokov a nebudem tajiť,že sme prešli aj krízami,kedy som chcela aj ja aj on z toho uniknúť.Ale sme stále spolu,možno kôli pocitu vzájomnej spolupatričnosti,možno kôli tomu,že sme použili mozog,...

sklamanie

my sme zili v spolocnej domacnosti 8 krasnych rokov pred svadbou, zosobasili sme sa, manzel si velmi prial dieta, tak sa nam narodilo a mesiac po porode nas opustil a odisiel za inou..., takze u mna to bolo velmi smutne a tazke, hlavne rozvod. ale uz som sa z toho dostala, manzela opustila milenka a teraz hlada cestu spät k svojej rodine, teda k nam, no ja uz nemam zaujem...

leaaaa

Mne sa život po mnaželstve nezmenil ale my sme spolu predým bývali asi 2 roky v spoločnej domácnosti,každodenný život sme mali odskúšaný. Som vydatá asi 8 rokov a máme sa stále radi a tolerujeme sa navzájom lebo manželstvo je aj o kompromise.
Ale kamarátke sa zmenil k horšiemu lebo sa síce stretávali asi 3 roky ale do manželstva spolu nebývali. Až potom zistili že si až tak nerozumjú a idú sa teraz po necelom roku rozvádzať.

solaris

este dodam ze som vydata len pol roka a ze pred svadbou sme asi 4 roky zdielali spolocnu domacnost, len my dvaja bez rodicov :-)