Prednášam na jednej vysokej škole. Asi pred rokom sa mi zapáčila jedna študentka. Ja jej tiež. Najprv sme sa na seba iba pozerali. Obaja sme vedeli, že sa priťahujeme. Na beaniách som bol trochu opitý, ako všetci...náhodou sa s nami (mnou a mojimi kamarátmi) dali do rečí študentky, medzi ktorými bola aj ona. Bola nádherná...strašne ma priťahovala. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Ani neviem ako a o chvílu som sa s ňou rozprával. Prekecali sme celú noc. Potom to išlo veľmi rýchlo. Chodili sme spolu asi mesiac. Bol som v eufórii. Chcel som kvôli nej odísť zo školy. Lebo vzťah študentka - vyučujúci nie je veľmi vhodný. Mal som predtým viac priateliek, ale pri žiadnej som sa necítil ako pri nej. Potom ma s prepáčením poslala doprdele. Povedala mi, že to nezvláda, že to takto nechce. Doteraz ju učím. Stretávame sa a ona sa tvári akoby ma nepoznala. Začala ma zdraviť "dobrý" do ma úplne vytáča. Povedala, že chce aby som na ňu čo najskôr zabudol. Snažím sa tváriť, že mi je už ľahostajná...ale nie je.
Vytáča ma
Ja mám 30, ona 23. Neviem či je v tom niekto iný. Možno je. Ale niekedy sa na mňa pozrie tak ako by jej bolo ľúto čo spravila. Ale potom sa zasa správa, že jej to je fuk.
...mozno rodicia?
a tie kamaraky sa mi tam tiez nezdaju, to je podla mna kravina.... ved ma vek na to, aby sa vedela rozhodovat aj ama a nie, aby jej davali na vyber
tak ten pravy dovod vie bohuzial asi iba ona...a mozno mala neaky naozaj vazny dovod preco s s tebou rozisla, nemohol v tom byt niekto iny napr? ale to ma len tak napadlo... nic ine ma nenapada.... aky vekovy rozdiel bol medzi vami?
Myslím, že má dosť rokov nato, aby nedala na kamarátky.
Nedala mi žiadny dôvod. Začala sa jedného krásneho dňa chovať inak a povedala, že to tak bude lepšie. Ale cítim, že mala nejaký dôvod. Keď mi to hovorila tak plakala. Bola celá vyklepaná. Ale na druhý deň sa už ale správala ako vymenená. Ignorácia, vykačka...atď.
podla mna sa jej kamaratkam nepacilo, ze ich kamaratka chodi s profesorom a tak jej dali na vyber medzi nimi alebo nim
kamarat je tiez profesor na vysokej skole a chodi so svojou studentkou a vobec im to nevadi, lenze on je taky trosku zvlastny.... teraz mali neaku krizu a tiez sa tusim rozisli ale vraj su zase spolu, len sa nerozpravaju (odveci,ale co uz)... je to od nej divne ze sa tak k tebe sprava a aky ti dala dovod rozchodu, ?