Vytáča ma

Príspevok v téme: Vytáča ma
adamp

Prednášam na jednej vysokej škole. Asi pred rokom sa mi zapáčila jedna študentka. Ja jej tiež. Najprv sme sa na seba iba pozerali. Obaja sme vedeli, že sa priťahujeme. Na beaniách som bol trochu opitý, ako všetci...náhodou sa s nami (mnou a mojimi kamarátmi) dali do rečí študentky, medzi ktorými bola aj ona. Bola nádherná...strašne ma priťahovala. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Ani neviem ako a o chvílu som sa s ňou rozprával. Prekecali sme celú noc. Potom to išlo veľmi rýchlo. Chodili sme spolu asi mesiac. Bol som v eufórii. Chcel som kvôli nej odísť zo školy. Lebo vzťah študentka - vyučujúci nie je veľmi vhodný. Mal som predtým viac priateliek, ale pri žiadnej som sa necítil ako pri nej. Potom ma s prepáčením poslala doprdele. Povedala mi, že to nezvláda, že to takto nechce. Doteraz ju učím. Stretávame sa a ona sa tvári akoby ma nepoznala. Začala ma zdraviť "dobrý" do ma úplne vytáča. Povedala, že chce aby som na ňu čo najskôr zabudol. Snažím sa tváriť, že mi je už ľahostajná...ale nie je.

adamp

No ani by som nepovedal, že sa teší. Už som sa s ňou chcel stretnúť asi sto krát. Ale nechcela. Povedala, že to nemá zmysel...a položila. Keď som ju zastavil v škole...začala mi vykať a to som ju mal chuť vyfackať...

wika

adam, skus nejak dohodnut ze sa nerusene porozpravate ale na neutralnej pode..nie na skole...skus jej povedat ze potrebujes aspon "posledne" vyjasnenie si vsetkeho...drzim palce... inak nezavidim ti tie prednasky.. aj ked ona sa mozno tesi, ze ta vidi :-))

adamp

Ona to chcela tajiť a ja som chcel aby sa cítila dobre tak som súhlasil. Hovorila mi aj niečo také, že sa páčim nejakej jej spolužiačke. Ale potom sa už o tom nezmienila...tak neviem.

adamp

Aj ja si myslím, že sa za tým skrýva. Raz som si ju odchytil, posadil som ju do auta, aby sme sa nerušene porozprávali...chvílku bola hnusná a potom sa rozplakala a nevedela sa mi pozrieť do očí. Neviem ako ju mám prinútiť, aby mi povedala čo sa deje...čo sa stalo. Zajtra s ňou mám hodinu. Ja už neviem čo mám robiť keď ju vidím..nemôžem sa sústrediť.

leerka

ja len nechapem preco ste to tajili, na nasej VS, tusim vsetci mladi profesori a doktorandi chodili so studentkami a kazdy o to vedel...mozno to ju stvalo a preto to nezvladala,

wika

ja to chapem, mozno by som reagovala tak isto.. zo strachu, z odhalenia.. a co ty vies, mozno si to vsimli viaceri a ju to skompromitovalo... snad si nenecha ohrozit studium.. je evidentne ze sa za tym ignor. spravanim len skryva..

adamp

Je vo štvrtom ročníku. Takže ešte asi rok bude študovať. Viem, že to pre ňu nebolo jednoduché. Myslím, že iba jedna študentka o nás vedela. Nechápem to...bolo to ako keby sa zo dňa na deň z nej stal iný človek.

fgf

no s tym vekom a naslednou imunitou proti vplyvom okolia by som si nebol taky isty...ved len pred par dnami tu bola tema, ako jeden chodil s jednym dievcatom, ktore hovorilo, ze ked sa dostane na VS, tak sa vobec nezmeni, ze ona neni tak lahko ovlpyvnitelna a ako to nakoniec dopadlo...

wika

uvedom si ze to nebolo pre nu jednoduche ked si jej profesor.. a spoluziacky o vas vedeli? ona v podstate stala na dvoch poloch, ako jedna zo studentiek a tv. priatelka..a sam si uviedol aky mala dovod--jednoducho to nezvladala... kolko jej este chyba kym dostuduje? podla mna by to mohlo dalej fungovat, ak by ste neboli v takejto situacii profesor-studentka.