ahojte. včera ma začalo bolieť ucho. strieka ma až do hlavy. brutal....poradte, čo mi pomože...dik
Bolí ma ucho
BolestPomoci bol si na kupalisku alebo si chori? Ak mas nieco z tohto a boli ta ucho tak asi ide o zapal m by si ist co najskor ku doktorovi :)
Prosim pomoc.
Mna ucho boli z vonkajsej strany (tam kde sa davaju nausnice) ked chitim ucho a hibem z nim hore a dole tak keboly ale ked sa ha dotknem a hned dam prec prst tak ma zaboli alebo ked si vopcham prst dnu do ucha tak ma zaboly cele (aj vsetko z vonku aj vsetko z vnutra (len ucho nie hlava)) prosim pomoste.
Dobrý den mam 13 rokov a bol som s kamaratom na kupalisko a zle som spocil do bazena tak ze na ucho strasne ma boli a ked som sa zobudil pocujem na neho slabsie neviete co mam robit?
Ahojte, môže to znieť neuveriteľne ale mne pomohol detsky bylinkový čaj alebo bylinkový čaj.
super kvapky zabrali. ako sa volaju neviem. je na nich napisane ,,ušne kvapky". su asi robene v lekarni...
Jednoznacne treba ist k lekarke, pretoze to moze byt aj zapal stredneho ucha a nelieceny sa moze rozsirit aj do lebky na zapal mozgovych blan. A to uz nie je sranda.
asi to bude prievan. išla by som k lekarke ale som po operacii nohy a nemožem chodiť. nohu musim mať vyloženu a to by som v čakarni asi nezvladla..takže asi tak. ake kvapky mi sestra kupila ešte neviem . donesie mi večer..