Bolí ma ucho

Tyia

BolestPomoci bol si na kupalisku alebo si chori? Ak mas nieco z tohto a boli ta ucho tak asi ide o zapal m by si ist co najskor ku doktorovi :)

BolestPomoci

Prosim pomoc.
Mna ucho boli z vonkajsej strany (tam kde sa davaju nausnice) ked chitim ucho a hibem z nim hore a dole tak keboly ale ked sa ha dotknem a hned dam prec prst tak ma zaboli alebo ked si vopcham prst dnu do ucha tak ma zaboly cele (aj vsetko z vonku aj vsetko z vnutra (len ucho nie hlava)) prosim pomoste.

Adisk

Počujte potrebujem radu .. Boli ma ucho a neviem čo mám robiť ..Boli ma aj cela hlava nepočujem na prave uchoo ..:/

the mario

Dobrý den mam 13 rokov a bol som s kamaratom na kupalisko a zle som spocil do bazena tak ze na ucho strasne ma boli a ked som sa zobudil pocujem na neho slabsie neviete co mam robit?

orgi

Jednoznacne treba ist k lekarke, pretoze to moze byt aj zapal stredneho ucha a nelieceny sa moze rozsirit aj do lebky na zapal mozgovych blan. A to uz nie je sranda.

rajana

asi to bude prievan. išla by som k lekarke ale som po operacii nohy a nemožem chodiť. nohu musim mať vyloženu a to by som v čakarni asi nezvladla..takže asi tak. ake kvapky mi sestra kupila ešte neviem . donesie mi večer..