Ahojte máte niekto skúsenosti s nejakými kvapkami na chudnutie alebos tabletami ktoré by mi pomohli? pravdaže cvičím pravidelne už par rokov ale bez výsledku... tak chcem skúsiť aj nejaké iné prostriedky popri chudnutí... a ešte jedna pripomienka.. mám iba 15 rokov...
Aký prípravok mi odporúčate? máte súsenosti?
no ja praveže ked mam menštruaciu prve 2 dni mi straaašn echuti všetko.. a neviem odolať.. inak mam pevnu volu a viem odolať sladkosťam... ale ta menštruacia :(
ale inak, neviem co je na tom pravdy:D..ale mne to fakt kardiolog rozpraval..ze aj to treba.. a aj ujovi z uplne ineho mesta to vraveli:D:D
a potom ked zacnes zase zdravo, tak to nejde dolu?? hmm... ja ked sa objem a potom nasadim zase prisny rezim tak to pada:D... noo..tak skus najprv tie zrave dni vynechat..;)...
ale inak ktomu žravemu dňu ... take dni mam vždy ked mam menštruaciu:D
veru, poznam:))
aha aha :D potom prepač asi som zle pochopila :D noooo som skušala.. teda som sa pokušala si spraviť jeden taky den že iba vodu piť... ale to sa nedalo :D tie ranajky a obed som potrebovala v každom pripade.. v bruchu mi vyhravalo asi 100 muzikantov :d
lenuštek, nie zdravy:)) zdrave by mali byt vsetky, chichi..ale žravý.. ze proste raz za nejake dva mesiace proste sa neobmedzovat a zjest na co je chut.. .alebo naopak aj nejaky ocistny vodovy den nie je na skodu:)
nooo ten zdravy den nie je zly napad :)
obedik papam len už niekedy až fučim čo nevladzem :D
a napr. mne raz jeden lekar povedal, ze sem tam si treba pri chudnuti dat aj taky zravy den, nech sa metabolizmus znova nakopne, lebo telo si zvykne aj na tie mensie davky casom..