Ahojte viem mi niekto poradit co by som mala kupit priatelovi..chcem ho potesit ale kedze ho este velmi dobre nepoznam tak neviem co by som mu mala kupit.. prosim poradte mi niekto, dakujem
Darcek pre priatela
Najlepšie je kúpiť nejaký pekný výlet - ja zvyknem vybrať nejaký pekný relaxačný pobyt na víkend, alebo len nejaký aquaparr - senec, poprad a pod. Minule som ho vzala na lyžovačku na 2 dni do rakúska, to už je trošku nákladnejší darček. Keď ho budeš brať za hranice, a najmä v zime hlavne nezabudni zobrať veci ako reťaze na auto, lieky a cestovné poistenie (ja si vždy dávam toto www.union.sk )
Tak ma ešte napadá, že by si ho mohla zobrať do kina na nejaký dobrý akčný film a kúpiť mu k tomu nejakú maličkosť :) ja som napríklad minule objednávala súpravu plyšákov spermiu a vajíčko zo stránky giantmicrobes. Majú veľký výber, určite tam niečo nájdeš. Je to vtipné, originálne a vhodné aj pre chalana ;)
...len sa bojim ze sa netrafim do spravnej vone parfemu alebo do stylu tricka ktory sa mu paci. Nepoznam ho este natolko dobre aby som mohla odhadnut taketo veci. Varit velmi dobre neviem a nebyvam sama takze to urcite vypadava :D
Tak potom mozes dat na klasiku ako parfem nejaky alebo cosi ine z drogerky, alebo este nieco z oblecenia (trenky, nejake vystizne tricko) a k tomu priprav dobru veceru
To je dobry napad len skoda ze o nicom takom este neviem :( o 2 tyzdne uz ma narodeniny a este stale som nic nevymyslela.
Sima musis vyberat podla jeho zalub, konickov. Ale najviac by sa asi potesil niecomu co vzdy velmi chcel a nikdy to nedostal :)
Prosim vas poradite mi nieco originalne pre priatela? Nikdy neviem vybrat spravny darcek -_-
no a preco nevsadis na osvedcene dary, ako napriklad dobru knihu? myslim, ze tym sa nic nepokazi a ked sa trafis, tak urctie velmi potesis...
zuuzu asi nieco originalne...neviem naozaj uz som zufala lebo on sa vrati vo stvrtok a ja nemam prenho nic..a chcela by som ho niako potesit
...no tak ak su mu este nic nekupovola tak to moze byt lahsie, napriklad nejaka dobra vonavka al. oblecenie?Ci radsej asi nieco originalne?