zapal priedusnice

Príspevok v téme: zapal priedusnice
bambulos

ahojte vsetci, chcela by som sa opytat, moja mala bude mat v maji 6 rokov, minuly tyzden strasne kaslala ale iba v noci, cez den to bolo ok,teploty nemala bola som s nou v stredu u lekara povedala ze ma slabsi zapal priedusnice, nasadil antibiotika amoxiklav a sirup solmucol, ktore berie od stvrtka, v noci uz nekasle, sem tam, lenze vonku je tak krasne, ze dnu by som ju urcite neudrzala ked sa vsetky deti hraju vonku, samozrejme vonku si aj pobehala, suseda mi dnes spominala ze by behat nemala ani bycikel lebo moze chytit zapal pluc, a tak mam teraz obavy aby nechytila, strasne som sa zlakla a uz som jej behat zakazala, poradte, moze chytit ten zapal pluc? ako tomu predist? uz na nu dam teraz lepsi pozor, prosim poradte som nespokojna a nemozem spat

orgi

Davali ste robit dcere vysetrenie CRP? Je to pristroj, ktory odlisi, ci je infekcia bakterialna alebo ci to je viroza. V tomto obdobi su skor virozy, tak podla mna bolo zbytocne davat antibiotikum na slaby zapal priedusiek. Dieta by sa malo setrit, asi nie moc zadychat kvoli prachu a alergenom, ale zase v inkubatore ho drzat nemusite. Mozte kludne spat. Zapal pluc sposobuju vacsinou ine priserky.

house

Ak dieta chce behat, to svedci len o tom ,ze sa chvalabohu uzdravuje, ale ak zapal celkom nepominul tak by jej to behanie mohlo ublizit, takze behanie zatial nie, kym sa uplne nevylieci.
Radsej pod kontrolou lekara.Ale je to dobre.