Holky čo mam podľa Vás robiť??:(..som v koncoch

Príspevok v téme: Holky čo mam podľa Vás robiť??:(..som v koncoch
radusssik

Dobrý vecer,holky mam taky problemik,s byvalym priatelom som chodila 2 roky aj 3 mesiace,no v piatok mi dal koniec,no skor sme sa dohodli,ze posledny mesiac bol onicom a bol to uz ako neoficialny koniec uz davno,tak sme skoncili,a povedal aby som sa isla zabavit do mesta radsej,mala som dobreho kamarata ktoremu som zavolala aby mi pomohol sa z toho dostat tak hned na druhy den som zacala chodit s nim,potrebujem niekoho,ja som ten typ ze ja by som sa aj zrutila keby som bola na to sama,a on mi pomaha velmi....noo ked videl byvaly ze mam niekoho zacal ziarlit a chce sa vratit s5,v nasom vztahu to nebolo vzdy ruzove vsetko som mu vzdy odpustila a on mi skakal po hlave :(urobil vela chyb,ktore som mu odp.bral ma ako samozrejmost az do teraz...s tym ktorym teraz chodim zacinam ho mat velmi rada...co by ste robili namiesto mna?byvaly alebo ten terajsi?ja enviem :-((((((...nechcem stratit terajsieho..ale byvaly sa trapi,aj ked viem ze sa nikdy nezmenii....:-(--pomozte pls

zahadka

som v podobnej situcii az na to ze nemam noveho a stary to chce s5.

ja som slaba povaha.

a poviem ti, bud rada, ze si sa uz s nim rozisla.. ze to skoncilo. nevracaj sa k tomu. bude to O TOM ISTOM. mzno sa prvy mesiac bude chlapec snazit ale vrati sa to do starych kolaji... kasli nanho, venuj sa terajsiemu a dostanes sa z toho rychlo, hlavne nanho mysli minimalne... stran sa ho, nech ti nelezie do myslienok.
-------------------------------
chces zazivat to, co si zazivala v tom starom vztahu? odpovedz si na tuto otazku, a urob podla seba.... zahadka

leerka

a lubis tohto terajsieho priatela, nie si s nim preto, len aby si s niekym bola? inak na byvaleho kasli,,,ved sa ti ozve, iba ked vidi, ze ma konkurenciu a o com by bol zase ten vztah, prisli by ste do rovnakej fazy ako aj teraz, bola by to len otazka casu....

zuzusa

Keď sa až teraz bývalí zobudil tak to je jeho problém, keď máš terajšieho rada a ľúbiš ho tak neváhaj. Ja by som sa s ním nerozišla a nevrátila by som sa k bývalému.

radusssik

kazdy mi hovori to co vy:-(..mozno som chcela pocut nieco ine mozno toto :-(....byvaleho lubim,a to ze som zacala s inym nepovazujem za spravne,ale ja som povaha ktora by sa asi utrapila k smrti :-(keby som bola sama a trapila..a viem ze keby som si nenasla nikoho a trapila,byvaly by mi nenapisal...aa bol by rad ze som sa a trapim sa :-( ved aj on ma nechal sa trapit..a ja teraz beriem na neho na ukor terajsieho vztahu :(

usiko

terajsi vztah, jednoznacne....si predsa niekto jedinecny, hodny ucty a nebudes si davat skakt po hlave.....ludia sa nemenia, tym myslim, ze ak byvaly bol taky aky bol, nezmeni sa, len by sa pretvaroval, a raz by sa aj tak prejavil taky aky je v skutocnosti, a to ti nevyhovovalo...teda ja som za terajsi vztah....

1eny1

ak by som bola v tvojej situácii, rozhodla by som sa pre terajší vzťah.keďže ten predošlý vzťah ti nefungoval podľa tvojich predstáv, a robila si stále ústupky.Ale rozhodne si to vyjasni s bývalým raz a navždy, aby ste mali dobudúcna obidvaja jasno.

ži si svoj život

To je len čiste môj názor. Každý sme iná povaha, každý prežil iný život, iný vzťah...Tak prosím už vopred NEODSUDZUJTE!

Ak by som sa ocitla v tvojej situácii...
Isto by som dala prednosť terajšiemu. Veď ak ho začínaš mať rada je to na dobrej koľaji. Ak bereiš ten predošlý vzťah ako niečo pekné tak to jednoducho zhrni do vety: niečo krásne odišlo a niečo krajšie príde(vzťah nový).
Chlapy sú už taký...Pokial sa o ich partnerku nik nezaujíma je všetko v poriadku a zametaju s nou...(hovorim len o istých typoch chlapov) ..ale ak na nu niektorý iný muž zaostrý zrak, hned je v pohotovosti ten vas partner.
A ešte ak píšeš že ti skákal po hlave!!!!!!, nebolo vždy všetko ružové(ved to sa už ani dnes nedá, tak sa tým netráp)tak je to jasné si myslím a to do bodky. Ja ťa tu nemôžem ovplyvnovať, môžem len poradiť.
Porozmýšľaj trošku nad tým, že chlap sa nikdy nikdy NIKDY! nezmení. Môže ale to sú len výnimky a takých je len veľmi málo.
Neviem koľko máš rokov , tak tu nemôžem polemizovať o iných veciach , ktoré sa týkajú manželstva, detí atď.
Je z tvojej strany trošku ...ani neviem ako to nazvať ...že si si HNED našla niekoho iného. Ale si taká povaha tak fajn. Ale čo na tebe oceňujem je, že sa pozeráš dvoma očami. To znamná že pozeráš aj na bývalého. Tomu by si mala vysvetliť danú situáciu. Že si sa rozhodla tak a prečo...- to je bud len tvoja vec ale...myslím že správnejšie by bolo mu všetko objasniť a vyjasniť si všetky konflikty a rozpovedať všetky veci no s istými hranicami. Nie že ťa zmanipuluje a vhupneš s ním do vzťahu opäť.
Zas ten terajší priateľ- ak ho necháš, bude sa cítiť podrazený i ked ti to nepovie, no len si skús predstaviť že si v situácii tých mužov.
Tak držím palce nech už sa rozhodneš akokoľvek:)