Ako dosiahnut orgazmus???

zronená

Ahojte všetcia.
Potrebujem od Vás pomoc , som vydatá už 15 rokov a ani raz som nemala orgazmus , ani neviem čo to je , neviem aký je to pocit , prosím Vás o radu ako ho mám získať??

Ďakujem

Kika:)

Neodkážem si predstavit seba ako by som niekomu naživo toto vysvetlovala, kedže sa vobec hambím íst gynekologovi, ale jedinú radu ti viem dat..Hanba-Nehanba...myslím že oni sú tu od toho aby ti stým pomohli :) dáko sa prekonaj a mysli na to že tam ludia chodia aj s horšími vecami (snád:D)

Lenka333

hej...ved sa chystam za nou ale neviem co jej povedat sak to bude trapne ...neviem ani ako sa jej to opytat.No hej boli to tak ze ma to akoby tahalo proste to tam zavadza...kedze to je zrastene s vaginalnou stenou tak ked je priatel vo mne tak ma to tam boli ...neviem tiez som uvazovala ze si to nejak sama dam prec :D ale neviem proste jak sak to bude boliet...este nejaku infekciu cytim

kika:-)

Inak ja som si všimla že si to písala už do viacerých tém, a prečo nepovieš svojmu gynekologovi že ta to bolí stým ? a ale vobec si nedokážem predstavit čo ti tam ostalo, a nedá sa to ja neviem, vytrhnút?:D možno blbý nápad, ale účel svetí prostriedky:D á ako ta to bolí, že ta to tahá,alebo cítiš dáky tlak alebo čo ?

lenka333

no tak ja sa viem urobit sama hned hocijak....ale pri sexe NIKDY pretoze ako mi tam ostal zvysok panenskej blany ktory trci akoby von a pri sexema to boli....neda sa to zevraj nijak odstranit a ze to zmizne az po porode cize si sex uzijem asi az po porode :/ takze ste na to stale lepsie.

Kika:)

Tak baby ktoré sa neviete samé urobit, čítajte..Rukou vám neporadím, mne to ide iba prstami a to len sem tam, Klitoris ked si dráždim to akož nič moc, to len ked mi ho priatel dráždi rukou, alebo jazykom, inak ja neviem mna to sním dáko netankuje:D Ále najlepšia je sprcha! :) taký tenký prúd pustený s večšej výšky(aspon 30cm) na klitoris, a sa zbláznite..ja sa takto dokážem urobit do 10 sekúnd..ked chcem ..niekedy ked mám náladu, si to oddalujem, a idem sa zbáznit:-D
Á s priatelom som spala zatial len 2 krát, ale ani ma to nevzrušovalo ..hmm..šak to príde dfm :)

mrs.x

poloha, pri ktorej sa vždy kvalitne spravím je na koníka...ja hore na ňom..a kolísanie ako v sedle=)
alebo ked partner sedí a ja sedím k nemu tvárou a mám nohu natiahnuté za ním... minimálny pohyb = maximálna rozkoš

:D

ja neviem dosiahnut orgazmus tak rychlo.....ked sa u ked sa kupem alebo hoci kde masturebujemm ale nedokazem to tak rychlo dosiahnutt....poradte ako to mam urobit...???

janekMY33

Vies preco zeny masturbuju???No preto ze si hladaju miestecka kde dokazu dosiahnut orgazmus tak trenuj a potom sexuj z muzom