Ja som tu uz pisala minule, ale nemozem to nejako najst. Pisala som o tom, ze neviem, ci sa pacim istemu chlapcovi. Stale ked sme na obedoch alebo som s kamaratkami na chodbe, sa na mna pozera. To je vsak vsetko, nic viac nedal najavo. Minule, uz sme isli zo skoly, vychadzali sme z vonkajsich dveri. Najskor som isla ja a on tesne za mnou. Mozno sa mi to len zdalo, ale akoby bol nejaky nervozny, akoby ani nedychal, lebo sme boli vazne dost blizko seba. Uz sme boli von, ked na neho zakricalo nejake dievca z ich triedy, nech ju caka, ved byvaju pri sebe. On znechutene zahundral, dobre, pod. Co si o tom myslite? Mam nejaku sancu? Dakujem vam.
ma mozno zaujem, mam u neho nejaku sancu?
zacni si s nim pisat napr. cez pokec ja som tak tiez zacala chodit z jednym chalanom od nas zo skoly :)
asi sa mu pacis, a tiez nevie co s tym :) normalka, dost mozne ze spolu ani nikdy neprehovorite, lebo je to takééé trááápne :D normalne, ze stracas rec a myslienky, ked chces sa rozpravat s niekym na kom ti fakt zalezi. mozes mu nenapadne pomoct, byt mila - kamaratska, nech si hned nenamysla
ahoj, to, že sa na teba pozera to je dobre znamenie... zrejme si mu sympaticka, zdas sa mu atraktivna alebo z teba nieco vyzaruje.... to pri tych dverach... to sa ti mozno len zdalo... kedze sa ti paci, vsimas si kazdy detail a mozno si to trochu prikraslujes... ale je samozrejme dost mozne ze mas pravdu... my baby vieme byt niekedy velmi vnimave, az sa nam zda ze si to len prikraslujeme...myslim si, ze sanca je vzdy... nikde nepises o tom, ze by si ho videla s nejakou inou babou, co je len dobre... mozno je len trochu nesmely.. kazdopadne by si si mala o nom zistit viac informacii, kde travi volny cas a tak... zajst samozrejme nenapadne s kamoskami na to miesto a uvidis ako zareaguje... drzim palce :)
straciatela: :-), daj tomu čas a buď trpezlivá... btw, pripomenula si mi fakt krásne časy na ZŠ, keď som takéto srandy zažívala aj ja
užívaj si tieto krásne chvíle :)