pomerne dost dievcat sa tu stazuje na male prsia...ale viete aka by som bola rada keby som aspon male prsia mala??...ja nemam ZIADNE...A DOST MI TO VADI ..aj ked nikto mi to do oci nepovie ale viem co si myslia..:((
Male prsia??!!
no konecne si lary odpisala.. ja mam tiez 45 kil .. ale vysku cca 165 .. ale aj tak som chuda.. uz sa snazim pribrat.. mozno to pomoze.. ale .. ty tam nieco mas ? ja len take "lentilky pod kobercom" .. :) ale na podprsenku to nieje .. nemala by som tam co dat.. a ty uz nosis nejaku?? ty teraz koncis 9-tku ??
ja mam 23 a mam mini prsia..ale rozmyslal som o silikonoch ale az po detoch asi tak uvidim a mozno to nakonec necham tak ..:)
takzee....ja mam 45 kg vysku 173...a mam 15 rokov...
jajaja295, mrzi ma, ze si doteraz mala stastie prave na takychto chlapov :)))
inak, neviem, ako vies, ze vacsina chlapov ma mensieho, ako tvrdia..to si ich uz musela vidiet neuuuurekom :))
ale asi mas vacsie skusenosti s chlapmi, ako ja, takze to, ci je to tak, alebo nie, radsej necham na teba :)))
puma 127, ten kosik sa udajne meria podla rozdielu medzi obvodom pod prsiami a obvodom cez prsia, a potom su na to take tabulky, kde mas k tym centimetrom rozdielu priradeny kosik. Musim ale povedat, ze az take spolahlive to nie je, najlepsie je si podprdu jednoducho vyskusat.Ja by som podla tych merani mala mat kosik A, ale ten mi je veru maly, nosim B.
veru tak jimmy,ved aj vacsina chlapov ma mensieho ako vacsieho a maju babu :))
Baby, chcem len tolko povedat, ze
ja som mal priatelku, ktora mala sice 75D, ale vsimol som si to az potom, ako som sa do nej zalubil :)
Tym chcem len povedat, ze chlap sa do zeny fakt nezalubi koli jej velkym prsiam :) Takze, hlavu hore ;) Urcite mate ine prednosti a urcite ich nieje malo ;)
ahojte rada by som vedela ako zistim ktoru poodprdu si mam kupit?viem ze mam prsia odmerat ale neviem ci A,B,C,D ??ako to zistim?dakujem:)
moja sestra?:D ona je uplna je chuda, vyzera jak sparatko a kozy 70D, no co k tomu dodam :D a navyse je vysoka. :D
ja jej to doprajem :)
mmenoir- tvoja sestra ma decka? to ma teda riadne bomby,ja tiez mam podprdu 75 b a to zavisi hlavne od typu postavy,moje segry maju tiez o cislo viac nez ja a co uz,nejak to prezijem