Dobry vecer,
Mam problem s nadmernym potenim v oblasti konecnika, pretrvavajuci uz asi od leta 2008, zacalo to z nicoho nic, prisiel som domov a flak na nohaviciach, je mi to dost neprijemne, mam 17 rokov, a vzdy som dbal na vzhlad a toto mi zasadzuje ranu do zivota :)
snazil som sa urobit uz vsetko, nosil som bavlnene spodky, trenirky, slipy, termopradlo, nic z toho nepomaha, kazde rano sa koli tomu kompletne sprchujem, velka hygiena zadku, no ten pot potom aj tak divne kyslasto smrdi, niekedy je dokonca az hnedy ( :O )
snazim sa nosit dlhsie tricka alebo mikiny ale vadi mi to lebo to nieje moj styl, a myslia si ze som nejaky hip-hopper alebo co, v skole sedavam takpovediac na chrbte , tesne nad tou castou kde sa zacinaju "polky zadku", spoti sa to potom aj tak, ale aspon sa to nedostane ku nohaviciam, ale taketo sedenie dost boli :)
nemyslim si ze mam nejaky tazky zdraovtny problem, kedze s mocom nepocitujem nic, jediny moj nedostatok je to ze mam nepravidelnu stolicu (niekedy s odtupom aj 2 dni), porste idem na velku ked uz citim ze treba ist na velku
napadlo ma vyholenie ochlpenia okolo konecnika ale myslim ze to by ma asi zabilo, cervenanie a potom to pichanie :) ku doktorovi s tym bohuzial ist nechcem, nenavidim ked sa ja musim dotykat svojho zadku, nieto aby to robil niekto cudzi, mam z toho fobiu ^^
dufam ze sa tu najde niekto kto mi pomoze :) vdaka za pripadnu radu
wharf