ahojte! je tu niekto kto si dal pichnúť botox. ja som si dala vo štvrtok medzi obočie. je to tretí deň a žiadny účinok. stále môžem pokrčiť obočie ako doteraz. Na tretí deň by som aspoň voľačo mala cítiť nie? dala som za to 150 eur a zatiaľ žiadny efekt. dokonca mám tie vrásky hlbšie, lebo si to stále skúšam. Tak kedy to začne účinkovať? Mám doktorke v pondelok zavolať?
Botox
nevadi :)
dík, aspoň si ma ukľudnila. teraz som si všimla, že som si predchvíľou dala tvoj nick miesto môjho. prepáč.
ja mam 32 a mala som na cele take dve hlboke vrasky jak kolajnice, takze iba botox to mohol zachranit..je pravda, ze aj mne sa po aplikacii tie vrasky prve dva dni este viac zvyraznili, co ma aj prekvapilo, ale to len preto, ze mi kazala prvy den-dva mracit sa..no a na treti den zrazu vrasky zmizli a celo sa pekne vyhladilo..
ďakujem, tak šete chvíľu počkám. ale chcem sa ešte opýtať: vrásky sa ti vyhladili? ja mám 39 rokov a vždy som mala nahnevaný výraz a tie vrásky mám dosť hboké. A od toho pichnutia sa mi ešte zvýraznili, lebo mi kázala prvý deň cvičiť.
ja som si dala pichnut botox do cela asi pred tyzdnom a hned po troch dnoch som videla zmenu, mala som dve hlboke vrasky, kt. sa mi teraz tekne vyhladili, takze spokojnost..ale netreba panikarit, u niektorych sa ucinok dostavi az na 7-10 den..