Botox

Príspevok v téme: Botox
andreja.

ahojte! je tu niekto kto si dal pichnúť botox. ja som si dala vo štvrtok medzi obočie. je to tretí deň a žiadny účinok. stále môžem pokrčiť obočie ako doteraz. Na tretí deň by som aspoň voľačo mala cítiť nie? dala som za to 150 eur a zatiaľ žiadny efekt. dokonca mám tie vrásky hlbšie, lebo si to stále skúšam. Tak kedy to začne účinkovať? Mám doktorke v pondelok zavolať?

RNG

Kedze botox je vyborny zdroj prijmu pre lekarov, snazia sa vsade popisovat tento neurotoxin/ jed ako "neskodny".
Jeho ucinok je totiz znuicenie nervov a ked sa nahodou dostane do mozgu, nasledky su katastrofalne.
Stovky na to dosial skarede doplatili a zacinaju sa sudy.
side-effects.owndoc.com.
A to je len este zaciatok pouzivania, co to sposobi za dlhe roky pouzivanie sa ani nevie zatial. Ale iste nie nic dobreho.
Aj tu spominaju seriozne mozne, aj ked pomerne zriedkave reakcia, vcitane plno smrti.
www.rxlist.com
Nuz ale ked to niekomu nevadi riskovat zdravie za docasne odstrranenie vrasok, aj to nie iste, tak tu zbytocne hovorim
www.yourlawyer.com
inyourface.ocregister.com
www.consumerinjurylawyers.com

blondgirl007

je mi luto, ze som vas poburila, nebolo to cielom...ja a moje lekar.dermatolog vieme co a preco robime...:) a vam prajem uz len pekny den a menej obmedzenosti a viac liberalnosti :) pekny dnik

blondgirl007

slamka. botox mam len medzi obocim, nevidim dobre do dialky a od malinka mala sa mracim, ked zmurim...snazim sa zaostrovat do dialky a preto sa mi vytvorili dve hlboke ryhy medzi obocim! bola som u dermatologa a ten mi odporucil botox do tychto partii! tiez som myslela, ze preboha, ved mam malo rokov na taketo veci, ale u mna to bola zalezitost mimicka! nie starecka...nebojim sa staroby, vrasok a podobne, ale ja som sa mracila a vyzerala som nasrdene, aj ked som v skutocnosti mala fajn naladu...odkedy mi to pichli, tak mam krasne vypnute celo medzi obocim, v inych partiach podobne veci nemam, riesi sa tu zbytocna diskusia!
nejde o nic, len o to, ze kazdy ma svoj slobodny nazor a kazdy moze slobodne rozhodnut o svojom tele...neuznavam cele napichane dievcata, to nie...ale ja som to potrebovala a je to uplne o inom!
jasne, ze su aj odporcovia, ale potom nerozumiem, preco niekto ide nakuknut do takychto tem...toto je pre ludi, ktori maju k tomu kladny vztah a neodsudzuju!
nikto nie je agresivny, len ma zaraza, ako moze niekto nazvat druheho cloveka hlupy, este k tomu sliepkou, ked ho ani nepozna, nevie co a preco si dal tu a tu vec vylepsit!
asi vas poburilo, ze mam na taketo veci este cas...to ano, mam, ale ako vravim, bolo to zdravotne-esteticke hladisko, a neviem si to vynachvalit! to vsak neznamena, ze pozeniem a odporucam to vsetkym, aj mladuckym babam! to nie...ale ak ma niekto pocit, ze to treba, ze nieco nie je v poriadku a tymto sa to vyriesi, tak preco nie!
nadavkami, urazkami a ani utokmi sa nic nevyriesi, kazdy ma pravo na svoj nazor, tak ako vy, alebo aj my...avsak bez utokov, agresie a podobne...
popripade, ak ste proti, alebo nemate k tomu vztah, tak je lepsie nenavstevovat taketo fora a vyhneme sa nedorozumeniam :) dakujem a pekny den...

Bianca1236 kasli na to...cmuk:)

slamka.

bianca, este mas pravdepodobne malo rokov, ked ta nezaraza, ze 23rocna mnada zena si dava pichat botox. Mne nevadia ani silikony, ani plasticke operacie, ale toto je dost huste.
A este chcem na zaver podotknut, ze zemska pritazlivost narobi svoje a nepomoze ziaden zakrok.

Maoam

a dalsi problem je labilita, staci, ze im niekto polozi normalnu otazku alebo nieco podotkne, okamzite hystericky a agresivne utocia a vyskakuju

napriek vsetkym zakrokom je ich sebavedomie na nule, neznesu ziadnu kritiku a ani len normalnu otazku, vsetko beru ako utok a hned protiutocia

chatrna labilna psychika, posadnutost sama sebou....co uz

Maoam

pretoze nedokazes zastavit vsetky prirodzene procesy, zmeny na tkanivach, to sa neda 100%ne podchytit ani keby si si denne nieco pichala

ja pochopim, ked si da zena 35 rocna a starsia pichnut kys. hyaluronovu, ktora sa nachadza aj bezne v tele, pochopim, ked si 50nicka nieco necha spravit, zvlast ak ma nejake rezprezentativnejsie povolanie, chapem, ked si zena necha urobit prsia, lebo odkojila 3 deti, ale nepochopim mlade dievcatka, ktore maju este krasnu napnutu zdravu pokozku, ze si daju pichat botox, to je proste brutal

tieto veci robia zavislymi a väcsina ostane pri pravidelnych ukonoch, kazdych par mesiacov, uz sa toho nevzdaju, potom pridu na rad stale dalsie a dalsie veci, nos, pery, liposukcia, atd.

slamka.

a prirodu ajtak neoklamete botoxove dievcata, totiz na krku je vzdy vek vidiet a pozrite sa, ked budete mat tak 35 rokov zboku do zrkadla, ako vam aj spodok brady klesa - tam jedine chirurgidky noz pomoze, mam kamaratku, dava si pichat botox, nema vrasky, ale na vieckach, na dekolte proste na urcitych miestach je vidiet, ze ma tolko rokov, kolko ma...preco napriklad ta lekarka myslim Novotna sa vola, co casto byva v telke - dermatologicka, preco nevyzera stale ako 25 rocna, ved ma vsetky omladzujuce prostriedky poruke...

Bianca1236

toto uz zacina byt fakt ako v skolke. ved ludia, ak ste proti, tak sa pohorsujte, kludne. ale kto ste, jeziskovia? ze chcete ludom otvarat oci? kazdeho vec co si do seba dava, na seba. niekto ma gelove nechty, niekto farbene vlasy, niekto silikony, niekto botox. to uz ste fakt ako fanatici, vas nazor musi byt ten jediny! zalozte si temu kde sa budete len ohovaraniu venovat. to tiez ked mate nejake nabozenstvo, tak chodite aj po ulici a ludom s inou vierou otvarate oci? ci to len za compom ste taky hrdinovia? kazdy nech sa stara o svoje!