Ahojte,
((( volám sa Aurélia, ale volaju ma Lia. Mám 14 rokov a som zo zilinskeho kraja)))
MAM problem..alebo neviem ci sa to vobec da nazvat problemom, je to aspon moj osobny problem...a ja vas chcem poziadat o radu....
nikdy som si nemyslela ze sa zalubim do rovesnika, vzdy to bol niekto o rok,dva, tri, ci styri stari odo mna...
Ale po neuspenych pokusoch chodit s niekym starsich som rezignovala..
Kym....
na etike mame spojenu hodinu so spoluziakmi z vedlajsej triedy a ja som si v tychto mesiacoch zacala vsimat Rada, spoluziaka z vedlajsej triedy... nikdy v minulych rocnikoch som sa nanho ani nepozrela, aj ked sa snazila ziskat pozornost dievcat,nikedy moju. Vtedy nosil "popolniky" a mal kratke vlasy, bol tucny a nesympaticky...
Ale...
v polsendom cas sa uzastne zmenil, schudol, zmenil vyzor, ma krasne zelene oci bez popolnikov, .... je najkrajsi spomedzi vsetkych deviatakov...
Posledny mesiac zacal chodi casto do nasej triedy, vzdy chce na seba upozornit, predvadza sa, az prilis...
Ak sme pokope cela nasa trieda so mnou a s kamoskami neprehovorime, viacmenej ak, tak nas strapni, ale ked je s nami sam, alebo s nejakym kamosom, prihovara sa sranduje, flirtuje...
Ak idem pochodbe a vchadzam do triedy a on je pri dverach, vzdy sa nam strene pohlad,niekedy ked na chodbe nikto nieje iba ja a on chyti ma za plecia... no JA nechapem co si vlastne o mne mysli a ci sa mu pacim alebo nie... a co mam robit aby so mnou rozpraval aj v triede?? chcem byt s nimaspon kamoska... PLEASE Poradte, co yb set robili VY..
mocno DAKUJEM :-)