Ahojte vsetci.Rada by som sa s niekym poradila.Uz dlhsiu dobu mam problemy s krcnou chrbticou-zavrate,stavy na odpadnutie,pocit,ze sa neudrzim na nohach a celkova slabost.Zatial som mala robeny RTG,kde mi bola zistena oplostena krcna lordoza.Dost ma to obmedzuje v zivote,som na PN,pretoze pracovat som uz dalej nezvladala pri tychto stavoch.Inak mam potvrdenu tetaniu a cakam este na MR.Ja si vsak myslim,ze to bude z tej chrbtice.Rada by som,keby mi niekto poradil,ako sa tychto problemov aspon ciastocne zbavit,lebo je to fakt neprijemne,rada by som skusila aj nejake cviky,len sama neviem,ktore by mohli byt vhodne,nechcem si totiz este viac pohorsit.Kazda dobra rada mi pomoze.Dakujem.
problemy s krcnou chrbticou
katarina a mas nejake degenerativne poruchy chrbtice alebo "len" funkcne? cvicenie by ti mohlo pripadne pomoct
Ja mám tiež veľké problémy s krčnou chrbticou.Až po vyšetrení magnetickou rezonanciou,som si bola istá,čo mi je.Mám všetky poťiaže ako písala soooonja aj navyše.Mne osobne veľmi pomohla masáž na posteli Cerageme.Všetky problémy ma prešli.Na vianoce som mala postel na 2 mesiace v podnájme doma.Bolo to fantastické.Zial odsťahovali sa z nášho mesta a peniaze nemám kúpiť si posteľ.Ked má niekto možnosť vyskúšať postel,ja to len odporúčať viem.Teraz aj ja sa chystám na akupunktúru, dúfajúc,že mi pomôže.
Ahoj bio,napis Ty mne-moja adresa je soooonja@azet.sk Budem rada,ked mi budes vediet pomoct,pa.
cviky ta naucia na rehabilitacii, pytaj si ju