ahojte. mam na vas jednu prosbu. ked mam na anglinu napisat nieco co sa tyka oblasti farmacie alebo mediciny co by ste mi poradili aby som si vybrala? dakujem za vase nazory
praca do skoly
napr.: Headaches and Migraines
What is a Headache, Classifying Headache symptoms, Diagnosis of Headaches and Migraines, Treatment of Headaches and Migraines,Prevention..
Medication: to ti pôjde samé, veď si budúca farmaceutka
Alternative treatments: Acupuncture, Aromatherapy, Homeopathy, Herbal Remedies, Hydrotherapy, Hypnosis, Massage, Walking..
prevention: Drinking Water, Food Additives and Migraines, Migraines and Obesity..
To je proste môj typ, ale myslím, že by sa to mohlo dobre písať, lebo je o tom dosť informácií.
ano presne,opis nejaku chorobu
co ak by si si vybrala nejaky druh rakoviny alebo rakovinu vseobecne, alebo trebars AIDS a napisala v strucnosti o tom, ako sa lieky vyvijali a skusali za jednotlive obdobie? na AIDS sice nie mozno, ale o rakovine a liekoch sa toho vela popisalo a skumalo.
pomozte este niekto
to neviem ci nie je to tazke..kedze studujem farmu, tak trosku k tejto oblasti by som isla ci?
Ja by som napisala o tom ako funguju zdravotnicke systemy na Slovensku a v zahranici,a co je zle :)